Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S 

Kommende møder

Afholdte møder

  • Otte årlige netværksmorgenmøder med en anerkendt ledelsesprofil, hvor chefredaktør på Børsen Niels Lunde er vært og sammen med mødets profil går i dybden med aktuelle temaer inden for ledelse, faglighed, karriere, strategi og forretningsudvikling med mulighed for diskussioner og spørgsmål fra klubbens medlemmer undervejs.

  • To årlige morgenmøder hos vores hovedpartner Strategy&, hvor der fokuseres på ledelse fra et anderledes perspektiv med en profil, som har gjort karriere inden for f.eks. forskningens, kulturens eller sportens verden, hvor adm. direktør og ansvh. chefredaktør på Børsen Bjarne Corydon er vært.

  • Relevante særarrangementer inden for ledelse, erhverv og politik arrangeret af Børsen og Børsens partnere.

Vores arrangementer

Vi afholder årligt en lang række inspirerende møder med topprofiler fra dansk og internationalt erhvervsliv. Dit medlemskab inkluderer ti morgenmøder med en anerkendt og profileret topleder. Som medlem får du også eksklusiv adgang til særarrangementer arrangeret af Børsen og Børsens partnere.

 Dit medlemskab af Børsen Executive Club giver dig adgang til:

Få styrket dine ledelses- og forretningsmæssige kompetencer. Dit medlemskab giver dig endvidere mulighed for at dele møderne med en gæst eller samarbejdspartner.

Bliv en dygtigere leder med Børsen Executive Club

SE ALLE FORDELENE