v/ Helle Thorning-Schmidt, tidl. statsminister, tidl. CEO. Bestyrelsesmedlem og foredragsholder.
Interview v/ adm. direktør og ansvh. chefredaktør Bjarne Corydon 

Helle Thorning-Schmidt har oplevet at blive hædret som verdens 14. bedste leder af det amerikanske magasin Fortune. Omvendt har hun oplevet at blive kaldt for en ”elendig leder” af medlemmer af sit politiske bagland, da hun ledede regeringen som landets statsminister fra 2011 til 2015.

I dag har Helle Thorning-Schmidt forladt det politiske lederskab, har været direktør for 17.000 ansatte i Red Barnet, og har nu sat gang i en bestyrelseskarriere i det private erhvervsliv, kombineret med foredrag og en række internationale tænketanke. På mødet fortæller hun om forskellen på de to ledelsesroller og giver os et dybere indblik i sin ledelsesstil. 

Kom med på mødet, hvor du får indblik i ledelsesmæssige beslutninger og udfordringer inden for temaerne: 

  • Blandt verdens bedste - eller elendig? Kan man overhovedet undgå at dele vandene som leder, og er den dygtige leder automatisk kompromissøgende?
  • Har man et bedre udgangspunkt for succes som leder med en politisk karriere i bagagen?
  • Hvad har været Helle Thorning-Schmidts ledelsesmæssige op- og nedture, og hvordan har hun grebet dem an?
  • Hvilke temaer og tendenser bør du som leder ifølge Helle Thorning-Schmidt være ekstra opmærksom på i de kommende år?

CV: Den tidligere socialdemokratiske statsminister, Helle Thorning-Schmidt, har en stærk politisk og erhvervsmæssig karriere bag sig, herunder som medlem af Europa-Parlamentet og som direktør for Red Barnet. I januar 2019 forlod hun jobbet hos Red Barnet med henblik på at indlede en professionel bestyrelses- og rådgivningskarriere.

Praktiske oplysninger

Tid: 5. september 2019 kl. 08.00 - 09.30
Sted: Hotel d'Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København K
 

Det er kun muligt for medlemmer af Børsen Executive Club at tilmelde sig arrangementet. Er du allerede medlem, men usikker på, om du er tilmeldt, så kontakt os på bec@borsen.dk

Børsen Executive Club er en medlemsklub for alle, som ønsker at få indblik i ledelsesudfordringer og forretningsstrategier i nogle af Danmarks største virksomheder og fra fremtrædende personligheder. BEC har til formål at styrke medlemmernes netværk og kompetencer inden for ledelse og forretningsudvikling.

SE ALLE FORDELENE

Helle Thorning-Schmidt - om politisk lederskab versus erhvervslederskab

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S