Hvem er medlemmerne?

I Børsen Executive Club får du mulighed for at styrke dit netværk i mødet med en lang række andre ledere. Medlemmerne består blandt andre af ledere på mellemlederniveau i små eller mellemstore virksomheder, men tæller også alt fra salgschefer, konsulenter og selvstændige til direktører og marketingchefer.

Ingen krav til ledelseserfaring

Alle aspirerende ledere er velkomne i Børsen Executive Club – der er intet krav om praktisk erfaring. Så længe du blot har interesse for ledelse og lyst til at forbedre dine ledelsesmæssige og forretningsstrategiske kompetencer, vil du være et oplagt match. Et medlemskab af Børsen Executive Club giver også mening for dig, hvis du arbejder med forretningsudvikling og kommunikation.

Du kommer som medlem tæt på de beslutninger og overvejelser, som nogle af landets mest anerkendte ledere beskæftiger sig med.

Læs mere her

Hos Børsen har vi som formål at inspirere dig til at blive en endnu bedre leder og til at tage et endnu større ansvar på dig.

Læs mere her

Børsen Executive Club afholder hvert år otte morgenmøder, der fungerer som en effektiv kickstart af arbejdsdagen.

Læs mere her

Få styrket dine ledelses- og forretningsmæssige kompetencer. Dit medlemskab giver dig endvidere mulighed for at dele møderne med en gæst eller samarbejdspartner.

Bliv en dygtigere leder med Børsen Executive Club

SE ALLE FORDELENE

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S