Hvad får jeg ud af at blive medlem?

Ud over muligheden for at møde andre ledere og styrke dit netværk er hvert møde en chance for at komme tæt på en topleder, der giver et sjældent indblik i, hvordan han eller hun arbejder med strategi, forretningsudvikling og ledelsesstil. Til hvert møde inviterer vi en oplægsholder, som typisk er topleder i en større succesfuld dansk virksomhed.

Under oplægget, i samtalen med Niels Lunde på scenen, og når der er spørgsmål fra medlemmerne, bidrager dagens gæst med værdifulde værktøjer, som kan udbygge dine kompetencer. Vores oplægsholdere har fortalt om alt fra motivation af medarbejdere og krisehåndtering til, hvordan man navigerer i en vækstvirksomhed eller forbereder sig på en digital fremtid, som mange ledere står famlende over for.

Du kommer som medlem tæt på de beslutninger og overvejelser, som nogle af landets mest anerkendte ledere beskæftiger sig med. Alene derfor er Børsen Executive Club et unikt og værdiskabende univers at være en del af.

I Børsen Executive Club får du mulighed for at styrke dit netværk i mødet med en lang række andre ledere.

Læs mere her

Hos Børsen har vi som formål at inspirere dig til at blive en endnu bedre leder og til at tage et endnu større ansvar på dig.

Læs mere her

Børsen Executive Club afholder hvert år otte morgenmøder, der fungerer som en effektiv kickstart af arbejdsdagen.

Læs mere her

Få styrket dine ledelses- og forretningsmæssige kompetencer. Dit medlemskab giver dig endvidere mulighed for at dele møderne med en gæst eller samarbejdspartner.

Bliv en dygtigere leder med Børsen Executive Club

SE ALLE FORDELENE

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S