Start dagen med ny viden og indsigt

Børsen Executive Club afholder hvert år otte morgenmøder, der fungerer som en effektiv kickstart af arbejdsdagen. Fra klokken 8.00 er der morgenmad, inden vores gæst går på scenen klokken 8.30 for at holde oplæg og svare på spørgsmål fra Niels Lunde og medlemmerne. Vi runder af præcis klokken 9.30.

Du skal derfor ikke gøre andet end at komme og suge viden til dig under mødet, men du er selvfølgelig velkommen til at blive efter mødet og styrke relationerne til de andre medlemmer.

Programmet indeholder også to årlige aftenmøder, hvor vi kommer hinanden mere ved og sætter et anderledes perspektiv på ledelse. Efter aftenmøderne samles vi til vin og tapas og udnytter muligheden for at diskutere dagens oplæg samt aktuelle ledelsesmæssige udfordringer med hinanden.

I Børsen Executive Club får du mulighed for at styrke dit netværk i mødet med en lang række andre ledere.

Læs mere her

Hos Børsen har vi som formål at inspirere dig til at blive en endnu bedre leder og til at tage et endnu større ansvar på dig.

Læs mere her

Du kommer som medlem tæt på de beslutninger og overvejelser, som nogle af landets mest anerkendte ledere beskæftiger sig med.

Læs mere her

Få styrket dine ledelses- og forretningsmæssige kompetencer. Dit medlemskab giver dig endvidere mulighed for at dele møderne med en gæst eller samarbejdspartner.

Bliv en dygtigere leder med Børsen Executive Club

SE ALLE FORDELENE

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S