Særarrangement v/ Jesper Buch, serieiværksætter og investor
Interview v/ chefredaktør  Niels Lunde

Jesper Buch er en af Danmarks største og mest succesrige iværksættere, og er grundlægger af millionsuccesen Just-Eat foruden medejer af række succesfulde virksomheder, herunder Miinto, Gomore, Hungry, Autobutler og mange flere. I dag er Jesper Buch aktiv investor, og medvirker bl.a. i DR-serien Løvens Hule, hvor han investerer i danske start-up virksomheder.

Ved særarrangementet i Børsen Executive Club kan du opleve hans yderst populære foredrag ”KICK ASS – Fra kælder til milliard”, som i begyndelsen af 2019 havde mere end 16 udsolgte shows i hele landet.

Du kan blive klogere på, hvad der skal til, for at skabe en succesfuld virksomhed, og hvordan du som investor spotter den gode forretningsidé, når Jesper Buch deler ud af sin store erfaring som mangeårig iværksætter og investor. Hør ham fortælle sin imponerende historie om, hvordan han startede Just-Eat i en kælder til, at han nu er mangemillionær, business angel, og medejer af flere succesfulde virksomheder. Jesper Buch vil desuden komme ind på, hvad der kendetegner succes, og hvad det etablerede erhvervsliv i Danmark kan lære af iværksætterne, deres tankegang og tilgang til arbejdslivet.

Bemærk, at mødet med Jesper Buch er et særarrangement, og derfor er længere end normalt. Arrangementet finder sted fra kl. 08.30-10.00 med registrering og morgenmad fra kl. 08.00.


Praktiske oplysninger

Tid: 8. oktober 2019 kl. 08.00 - 10.00
Sted: Hotel d'Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København K  

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Det er kun muligt for medlemmer af Børsen Executive Club at tilmelde sig arrangementet.
Er du ikke allerede medlem, men ønsker at deltage?

Hvad kan corporate Danmark lære af iværksætterne?

SE ALLE FORDELENE

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S