v/ Karen Frøsig, adm. direktør, Sydbank
Interview v/ chefredaktør Niels Lunde

Bankernes forretningsmodel er voldsomt udfordret i disse år som følge af lave renter, politisk regulering og digitalisering. At bedrive ledelse i en tid, som er karakteriseret ved store strukturelle og konkurrencemæssige udfordringer, kræver meget af topchefen. 

På mødet 4. februar 2020 i Børsen Executive Club kan du høre Karen Frøsig fortælle om ledelse i medgang og modgang og om at udvikle en lønsom forretningsmodel i en branche, hvor konkurrencen bliver hårdere, og hvor den enkelte bank må vælge en klar kommerciel profil i forhold til sine konkurrenter.

Karen Frøsig har stået i spidsen for en af landets største banker, Sydbank, siden 2010 og været i direktionen siden 2008. Hun har været i Sydbank siden 1994 og har haft en central rolle i store omvæltninger, bl.a. under finanskrisen, og senest, da fire bestyrelsesmedlemmer forlod Sydbanks bestyrelse.

Bemærk, at agenda for mødet kan ændres.


Praktiske oplysninger

Tid: 4. februar 2020 kl. 08.00 - 09.30
Sted: Radisson Collection Royal Hotel, Hammerichsgade 1, Kbh 1611

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Det er kun muligt for medlemmer af Børsen Executive Club at tilmelde sig arrangementet.
Er du ikke allerede medlem, men ønsker at deltage?

Behovet for en fokuseret forretningsmodel har aldrig været større

SE ALLE FORDELENE

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S