v/ Kim Fausing, president & CEO, Danfoss A/S
Interview v/ chefredaktør Niels Lunde

Hør Kim Fausing fortælle om Danfoss i den digitale verden, og hvordan Danmarks største industrivirksomhed i disse år hjælper sine kunder med deres digitale omstilling samt om Danfoss’ egen digitale rejse.

Danfoss er allerede involveret i udvikling af selvkørende traktorer, kunstig intelligens, der tager toppen af varmeforbruget, og specifikation af produkter direkte efter kundens ønsker – der kan vælge mellem mere end 2 mio. konfigurationer og alligevel få produktet leveret inden for få dage. Du kan også høre om verdens smarteste fabrik, Danfoss’ kompressorfabrik i Wuqing i Kina, som for nylig fik denne fine betegnelse af World Economic Forum.

Kim Fausing startede sin karriere i den store internationale familieejede Hilti-koncern med hovedsæde i Liechtenstein. Efter mange år i udlandet kom Kim Fausing i maj 2007 til Danfoss, hvor han i 2017 blev President & CEO for hele Danfoss-koncernen. I hans ledelsesperiode har Danfoss sat kursen ind på at levere løsninger på globale udfordringer som levering af friske fødevarer, smart infrastruktur, integrering af vedvarende energi, samt elektrificering af køretøjer og færger samt og optimal komfort i boliger og kontorbyggeri.

Energieffektivitet, som er kernen i megen af teknologien bag Danfoss’ produkter, er en stor passion for Kim Fausing. Danfoss har med Kim Fausing ved roret taget initiativ til en ny interesseorganisation, Synergi, som har til formål at fremme energieffektivitet i Danmark. Han er desuden medlem af World Economic Forums CEO Climate Leaders Alliance.


Praktiske oplysninger

Tid: 20. august 2019 kl. 08.00 - 09.30
Sted: Hotel d'Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København K  

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Det er kun muligt for medlemmer af Børsen Executive Club at tilmelde sig arrangementet.
Er du ikke allerede medlem, men ønsker at deltage?

Fokus på energieffektivitet og grønne løsninger på globale udfordringer

SE ALLE FORDELENE

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S