v/ Kim Kristensen, ceremonimester, Kongehuset
Interview v/ chefredaktør Niels Lunde

Det kræver mod at stille sig øverst på ølkassen, udpege en retning og sige ’følg mig’.” Det siger kongehusets ceremonimester, Kim Kristensen. Og netop derfor er ledelse en særlig disciplin, mener han.

Han har en lang karriere i Forsvaret, hvor han bl.a. har været udsendt til Kroatien, Kosovo og som chef for den danske indsats i Afghanistan. Ydermere er han forfatter til årets ledelsesbog, kåret til årets leder og står bag en Ted Talk om ledelse.

I Børsen Executive Club vil han fortælle om ledelse – både i yderste potens, under maksimalt pres og i den daglige drift.

Og han har mange gode råd med på vejen:

”Vi bliver trænet til, at alt skal sendes i udvalg, og alt skal høres, hvilket også er rigtig godt i mange situationer, men problemet er, at de selv samme ledere, som mestrer dette, evner ikke det modsatte, når krisen så kradser, og man skal vise, man er modig og tør lede fra fronten. Det ser jeg som en stor fare,” siger han.

“Kender du typen der råber “Fremad - jeg er lige bagved jer”? Den går ikke når krisen kradser! Her skal lederen træde i karakter, og med selvtillid turde råbe, “Følg mig”. 

Hvilken leder er du?

Praktiske oplysninger

Tid: 23. februar 2021
Sted: Radisson Collection Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 Kbh

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Det er kun muligt for medlemmer af Børsen Executive Club at tilmelde sig arrangementet.
Er du ikke allerede medlem, men ønsker at deltage?


Ledelse på tværs af Afghanistan, Kosovo og Kongehuset

BLIV MEDLEM

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S 

Med et Børsen Executive-abonnement er du altid opdateret på de seneste nyheder fra erhvervslivet. Udover adgang til dette møde får du med et Børsen Executive abonnement:

  • Fuldt abonnement på Børsen
  • Medlemskab af Børsen Executive Club, som inkluderer ti årlige morgenmøder med topprofiler fra dansk erhvervsliv
  • Fri adgang til alle Børsens insight-konferencer
LÆS MERE

Bliv Børsen Executive-abonnent og få hele pakken