v/Lars Løkke Rasmussen, fhv. statsminister 
Interview v/ ansvh. chefredaktør Bjarne Corydon 

Når Lars Løkke Rasmussen gæster Børsen Executive Club, er det i kraft af sin rolle som en af det 21. århundredes største reformatorer. Han har ledet arbejdet med store reformer af dagpengesystemet, sundhedssystemet, afviklingen af amterne, hævelse af pensionsalderen samt en stribe andre store reformer.

Opture og nedture har der været rigeligt af, og selv efter han er gået af som statsminister, synes der stadig at være blæst om hans rolle. Han har gennem 2020 markeret sig som en af de klareste kritikere af regeringens coronahåndtering, og ved årsskiftet meldte han sig ud af Venstre.

I samtale med Bjarne Corydon vil Lars Løkke Rasmussen forklare, hvordan han har oplevet de forgangne år, og vende, hvordan man leder politiske forhandlinger, hvor mange særinteresser, detaljer og konsekvenser er på spil.

Praktiske oplysninger

Tid: 20. april 2021
Sted: Radisson Collection Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 Kbh

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Det er kun muligt for medlemmer af Børsen Executive Club at tilmelde sig arrangementet.
Er du ikke allerede medlem, men ønsker at deltage?


En nøgleperson i dansk politisk historie

BLIV MEDLEM

Med et Børsen Executive-abonnement er du altid opdateret på de seneste nyheder fra erhvervslivet. Udover adgang til dette møde får du med et Børsen Executive abonnement:

  • Fuldt abonnement på Børsen
  • Medlemskab af Børsen Executive Club, som inkluderer ti årlige morgenmøder med topprofiler fra dansk erhvervsliv
  • Fri adgang til alle Børsens insight-konferencer
LÆS MERE

Bliv Børsen Executive-abonnent og få hele pakken

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S