v/ Lene Skole, adm. direktør, Lundbeckfonden
Interview v/ chefredaktør Niels Lunde

Lene Skole mener, at det er vigtigt, at man stiller de samme krav til mænd og kvinder, når det drejer sig om bestyrelsesposter og toplederstillinger. Selvom der i Danmark fortsat er alt for få kvinder i bestyrelserne, skal udvælgelsen af nye medlemmer ske på en objektiv baggrund, mener Lene Skole. Lene Skole fik i 2016 overrakt Women’s Board Award, hvilket cementerede hendes position som rollemodel og frontløber, når det gælder diversitet i lederstillinger. Lene Skoles imponerende karriere starter i A.P. Møller-Mærsk som shippingelev og efterfølges af en række topjob i APM-koncernen inden for finans og strategi. Efter ni år som CFO og koncerndirektør i Coloplast kom hun i 2014 til Lundbeckfonden som CEO.

Med hendes imponerende erfaringshorisont vil Lene Skole gæste Børsen Executive Club, hvor hun bl.a. vil tale om:

  • Karrierevejen fra shippingelev til topchef
  • Topleder i en udfordrende omverden - hvilke kompetencer er der brug for, og hvordan sammensætter man den ideelle ledergruppe og bestyrelse


Praktiske oplysninger

Tid: 21. oktober 2020 kl. 8.30-9.30
Sted: Radisson Collection Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 Kbh

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Det er kun muligt for medlemmer af Børsen Executive Club at tilmelde sig arrangementet.
Er du ikke allerede medlem, men ønsker at deltage?

Fra shippingelev til topchef

SE ALLE FORDELENE

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S