v/ Mai-Britt Poulsen, global chief of staff, Boston Consulting Group & Martin Reeves, direktør, Henderson Institute
Interview v/ chefredaktør  Niels Lunde

Boston Consulting Group er en af de institutioner i verden, der har sat sig grundigst ind i den nye verdenssituation med COVID-19. Særligt har danske Mai-Britt Poulsen, der er medlem af konsulenthusets globale topledelse, fokuseret på, hvordan verden og virksomhederne ser ud på den anden side. 

”Vores bud i Boston Consulting Group er, at der kommer en kæmpe disruptionsbølge efter det her. Både på den digitale front, og når det handler om opkøb og omstilling,” siger Mai-Britt Poulsen og uddyber:

”Hvis man er en velkonsolideret virksomhed, så kommer der nogle muligheder på opkøbsfronten. Man skal virkelig holde øje og følge med i, hvor de opstår. Er det nogle startups, der kommer i vanskeligheder, hvor man kan købe nogle nytænkende projekter? Eller er det nogle større virksomheder i store likviditetsproblemer, og hvordan vil de passe ind strategisk? Det skal man holde sig for øje.”

På web-mødet er hun helt ekstraordinært flankeret af Boston Consulting Groups topøkonom Martin Reeves, der til dagligt driver tænketanken Henderson Institute. Du får på mødet mulighed for at stille begge spørgsmål.

Mød Mai-Britt Poulsen i Børsen Executive Club, og få indblik i emnerne:

  • Den digitale verden, der følger Corona.
  • Bliver den grønne dagsorden stækket eller styrket?
  • De største opgaver for en leder under og efter Corona-krisen.
  • Hvad er den økonomiske prognose lige nu?


Praktiske oplysninger

Tid: 16.00-17.00, 30. april, 2020
Sted: Grundet omstændighederne med COVID-19 afholdes mødet som et webinar. Som medlem vil du modtage et link forud for mødet.

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Dette webinar er normalt forbeholdt BEC-medlemmer, men du har nu en helt unik mulighed for at deltage denne ene gang ved at tilmelde dig via linket nedenfor. 
Læs om alle fordelene ved Børsen Executive Club 
her

Hvordan bliver verden efter Corona?

TILMELD DIG HER

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S