v/ Marianne Dahl, vice president, Microsoft Vesteuropa
Interview v/ chefredaktør Niels Lunde

Det kræver en vis portion mod at stille sig i frontlinjen i en af verdens største virksomheder. Og mod - både i meninger og i karrierevalg - er blandt temaerne, når Marianne Dahl gæster Børsen Executive Club den 20. august. 

Marianne Dahl er formentlig den højst placerede dansker på den internationale tech-scene, efter hun overtog jobbet som vice president for Microsoft Vesteuropa. Hun vil fortælle om rejsen derhen og om sit syn på ledelse, tech-verdenen, og hvilke værdier der stikker ud, når man som dansker gør sig i det internationale erhvervsliv. 

Hun siger bl.a.:

"En bange leder er det værste, du kan have. En leder er nødt til at turde fejle. Det er fint, at vi siger, at medarbejderne skal turde fejle, men hvis ikke lederen kan det, stopper det jo der. Det er afgørende, at lederen tør tage et forkert bet, ellers står du stille som virksomhed."

Det gælder også om sit eget karriereliv, hvor det at blive fyret kan være en brugbar erfaring, forklarer hun. 

"Jeg har oplevet det med mange, at når man får en fyrreseddel, så tænker man, 'var det bare det?'. Det er ikke noget, man er særlig stolt af, når det sker. Men når man er på den anden side, var det ikke så slemt; man var stadig en god leder, og der er stadig et job på den anden side. Man bliver fri for angsten for at fejle."

Praktiske oplysninger

Tid: 20. august 2020 kl. 08.30 - 09.30
Sted: Radisson Collection Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 Kbh

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Det er kun muligt for medlemmer af Børsen Executive Club at tilmelde sig arrangementet.
Er du ikke allerede medlem, men ønsker at deltage?


En bange leder er det værste, du kan være

SE ALLE FORDELENE

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S