Bliv en bedre leder med Børsen Executive Club

På Børsen arbejder vi hver dag for at være landets bedste medie til at give læserne en både kritisk og konstruktiv indsigt i erhvervslivet. Vi vil forstå, hvordan erhvervsledere skaber værdi og håndterer både succes og modgang.

Fordi vi følger erhvervslivet så tæt, ved vi, hvad der optager danske erhvervsledere lige nu, og i Børsen Executive Club bruger vi den viden og vores netværk blandt danske topledere til at inspirere vores medlemmer.

På Børsen har vi som formål at inspirere dig til at blive en endnu bedre leder og til at tage et endnu større ansvar på dig, uanset hvilket ledelsesniveau du befinder dig på. Derfor er målet med hvert møde i Børsen Executive Club, at du går ud ad døren med inspiration, en ny indsigt eller en konkret idé, du kan tage med hjem til din egen organisation.

Vi stræber efter at gøre indholdet operativt, så Børsen Executive Club kan være med til at styrke danske erhvervsledere og i sidste ende dansk erhvervsliv. Derfor er det værd at bruge en effektiv time i Børsen Executive Club, inden arbejdsdagen begynder.

Du kommer som medlem tæt på de beslutninger og overvejelser, som nogle af landets mest anerkendte ledere beskæftiger sig med.

Læs mere her

I Børsen Executive Club får du mulighed for at styrke dit netværk i mødet med en lang række andre ledere.

Læs mere her

Børsen Executive Club afholder hvert år otte morgenmøder, der fungerer som en effektiv kickstart af arbejdsdagen.

Læs mere her

Medlemskabets indhold

Medlemskabet løber 12 måneder og bliver automatisk fornyet på årsdagen for din indmeldelse. Dit medlemskab af Børsen Executive Club giver dig adgang til:

  • Otte årlige netværksmorgenmøder med en anerkendt ledelsesprofil, hvor chefredaktør på Børsen Niels Lunde er vært og sammen med mødets profil går i dybden med aktuelle temaer inden for ledelse, faglighed, karriere, strategi og forretningsudvikling med mulighed for diskussioner og spørgsmål fra klubbens medlemmer undervejs.

  • To årlige morgenmøder hos vores hovedpartner Strategy&, hvor der fokuseres på ledelse fra et anderledes perspektiv med en profil, som har gjort karriere inden for f.eks. forskningens, kulturens eller sportens verden, hvor adm. direktør og ansvh. chefredaktør på Børsen Bjarne Corydon er vært.

  • Fuldt abonnement på Børsen og fri adgang til alt redaktionelt digitalt indhold

  • Fri adgang til alle Børsens Insights konferencer

  • At invitere en kunde, kollega eller samarbejdspartner med til alle Børsen Executive Club-møderne uden beregning.

Pris: 17.499 kr. inkl. moms

Klar til at blive en bedre leder med Børsen Executive Club?

BLIV MEDLEM HER

Vil du vide mere om, hvordan Børsen Executive Club kan udbygge dine kompetencer?

Lad os ringe dig op.

Hvad siger medlemmerne om Børsen Executive Club

Der bliver både inviteret klassiske og mere intuitive ledere, det er et bredt spektrum, og det sætter jeg pris på.
- Bine Soelberg, kreativ direktør, PLH Arkitekter A/S

LÆS MERE HER
BLIV MEDLEM HER

Virksomhedsaftale

Giv dit ledelsesteam eller andre udvalgte medarbejdere i din organisation muligheden for at suge inspiration og ny viden om ledelse og forretningsstrategi til sig. Med en virksomhedsaftale i Børsen Executive Club får I fri råderet over fem pladser til hvert møde. Brug dem f.eks. som teamdag, individuel efteruddannelse af udvalgte medarbejdere, ad hoc-inspiration eller til at kickstarte et strategisk initiativ.

LÆS MERE HER

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S