v/Merete Eldrup, bestyrelsesformand, Københavns Universitet, Nykredit og Rockwool Fonden
Interview v/ chefredaktør Niels Lunde 

Få personer har haft så stor betydning for danskernes medieforbrug som Merete Eldrup. Gennem 12 år styrede hun TV 2 gennem en afgrundsdyb krise til stor vækst og succes. Samtidig var hun en af pionererne i mediebranchen, der længe før de fleste så potentialet i streaming, og som den første danske tv-station fik etableret en streamingkanal.

Bag hendes succes lå en meget ærlig tilgang til ledelse og et ønske om at forandre samfundet. Det vil hun fortælle om i Børsen Executive Club, hvor hun også vil give sit syn på sit arbejdsliv i dag.

For de seneste år er hun blevet blandt de højest placerede bestyrelseskvinder i Danmark som formand for Nykredit og KU og med pladser i en række bestyrelser for landets store virksomheder.

Praktiske oplysninger

Tid: 2. november 2021
Sted: Radisson Collection Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 Kbh

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Det er kun muligt for Børsen Executive-abonnenter at tilmelde sig arrangementer i Børsen Executive Club.
Er du ikke allerede abonnent, men ønsker at deltage? Så kan du bestille dit Børsen Executive-abonnement herunder.


En pioner i danskernes medieforbrug

Børsen Executive er et fleksibelt og ambitiøst abonnement, som formidler nyheder og viden på alle tider af døgnet og i præcis det format, der passer til dig. Uanset om du er til at læse Børsen som avis til morgenkaffen, lytte til en podcast, eller deltage i vores mange forskellige Executive-events, hvor du kan fordybe dig i et emne eller komme helt tæt på de strategiske og innovative beslutninger, som bliver taget i toppen af dansk erhvervsliv, politik og økonomi. 

Abonnementet giver dig adgang til alt, hvad du har brug for for at være opdateret. Du får:

  • Adgang til alt vores redaktionelle indhold, både digitalt og på print
  • Adgang til vores konferencer og ti årlige morgenmøder, hvor du vil møde topprofiler fra det danske erhvervsliv. Alt sammen faciliteret af Børsens redaktionelle profiler, som sætter agendaen
  • Medlemskab af Børsen Fordelsklub - et fordelsunivers for Børsen abonnenter
BESTIL ABONNEMENT

Med Børsen Executive står du stærkt - hver dag

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S