v/ Niels B. Christiansen, adm. direktør, LEGO Koncernen
Interview v/ chefredaktør Niels Lunde

Niels B. Christiansen har stået i spidsen for den familieejede LEGO Koncern siden oktober 2017 og har før det en lang karriere bag sig inden for hightech-virksomheder, herunder som adm. direktør for Danfoss og GN Netcom, foruden ledende stillinger i GN Store Nord, Hilti Corporation i Schweiz samt McKinsey & Company. Derudover er Niels B. Christiansen medlem af bestyrelsen i A.P. Møller-Mærsk og bestyrelsesformand i William Demant Holding.

På mødet 5. marts 2020 kan du komme tæt på en af Danmarks største virksomheder, når Niels B. Christiansen gæster Børsen Executive Club. Her vil du få et unikt indblik i, hvordan det er at stå i spidsen for en legetøjsgigant, der står bag et produkt, som langt de fleste af verdens børn kender.

Niels B. Christiansen vil bl.a. også komme ind på, hvordan LEGO Koncernen sikrer relevans hos en målgruppe, der er mere digital end nogensinde, og hvordan LEGO Koncernen arbejder med at fastholde kerneværdier i en global organisation.

Bemærk, at agenda for mødet kan ændres.


Praktiske oplysninger

Tid: 5. marts 2020 kl. 08.00 - 09.30
Sted: Radisson Collection Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611  Kbh

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med markedsføring af andre arrangementer.

Det er kun muligt for medlemmer af Børsen Executive Club at tilmelde sig arrangementet.
Er du ikke allerede medlem, men ønsker at deltage?

Hvordan sikrer LEGO Koncernen relevans over for børn og unge i den digitale tidsalder?

SE ALLE FORDELENE

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S