v/ Peder Tuborgh, adm. direktør, Arla Foods
Interview v/ chefredaktør  Niels Lunde

Peder Tuborgh er en mand af handling, og han tøver ikke med at give sin mening til kende. Han er en naturlig problemløser, og han går altid direkte til selve kernen af problemet.

Netop denne ledelsesstil var medvirkende til at køre ham i stilling til posten som Arlas nye adm. direktør i 2005, hvor han i årene forinden i praksis havde været arkitekten bag den vellykkede fusion mellem danske MD Foods og svenske Arla.

I dag står Arla og Peder Tuborgh over for nye, store udfordringer, hvor han bl.a. skal sikre, at Arla er på forkant med udviklingen i forbrugsmønstre og -vaner samt de stigende krav til bæredygtighed og miljø, som kræver helt speciel opmærksomhed i fødevarebranchen.

Kom med til mødet, hvor du får indblik i ledelsesmæssige beslutninger og udfordringer inden for temaerne: 

  • Ansvarlig og effektiv ledelse af Danmarks største fødevareproducent, som er under stor mediebevågenhed mht. påvirkning af bl.a. nærmiljø og klima.

  • Hvordan man som leder sikrer en branchemæssig førerposition i forhold til integrering af FN’s verdensmål.

  • Hvordan man med tusindvis af mælkeproducenter i ejerkredsen bevarer og udvikler et godt samarbejde i et andelsselskab.

CV: Peder Tuborgh, født 22. april 1963, har, lige siden han blev uddannet cand.merc. fra Odense Universitet i 1987 arbejdet i Arla, det tidligere MD Foods. Han blev divisionsdirektør i Arla i år 2000 og har siden 2005 været adm. direktør. Han er desuden bestyrelsesmedlem i Global Dairy Platform.

Praktiske oplysninger

Tid: 7. november 2019 kl. 08.00 - 09.30
Sted: PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup

Det er kun muligt for medlemmer af Børsen Executive Club at tilmelde sig arrangementet. Er du allerede medlem, men usikker på, om du er tilmeldt, så kontakt os på bec@borsen.dk

Børsen Executive Club er en medlemsklub for alle, som ønsker at få indblik i ledelsesudfordringer og forretningsstrategier i nogle af Danmarks største virksomheder og fra fremtrædende personligheder. BEC har til formål at styrke medlemmernes netværk og kompetencer inden for ledelse og forretningsudvikling.

Arla-chef: Om at lykkes globalt i en bæredygtig fremtid

SE ALLE FORDELENE

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S