Hvad siger medlemmerne om Børsen Executive Club

"Børsen Executive Club er en enestående chance for mig for at få indsigt og viden fra topledere i danske virksomheder. Der bliver både inviteret klassiske og mere intuitive ledere, det er et bredt spektrum, og det sætter jeg pris på. Fælles er, at de har integritet og erfaring. Samtidig er det fantastisk at høre, hvordan en topleder kommunikerer. Jeg har hørt mange præsentationer og er vant vil at sælge, men jeg kan klart bruge det til noget at se, hvordan de fortæller om deres virksomhed."

Få styrket dine ledelses- og forretningsmæssige kompetencer. Dit medlemskab giver dig endvidere mulighed for at dele møderne med en gæst eller samarbejdspartner.

Bliv en dygtigere leder med Børsen Executive Club

SE ALLE FORDELENE

"Jeg stiller krav til mig selv om at være deltagende i samtalerne ved bordet under møderne, og det har medvirket til, at jeg har fået et større netværk. På et møde rendte jeg ind i en bygherre, vi har arbejdet sammen med, og jeg møder netop topledere, jeg gerne vil arbejde for eller allerede arbejder for. 

Det har også betydning for mit medlemskab, at der er fokus på forretningsudvikling og ledelse. Den viden, jeg får ved at deltage i Børsen Executive Club, er interessant i forhold til, hvordan virksomheder ledes og er opbygget. Det giver mig nye idéer."

"Der bliver både inviteret klassiske og mere intuitive ledere, det er et bredt spektrum, og det sætter jeg pris på."

- Bine Soelberg, kreativ direktør, PLH Arkitekter A/S

"Den viden, jeg får på møderne, er interessant både i forhold til, hvordan virksomheder ledes og er opbygget. Det giver mig nye idéer."

- Bine Soelberg, kreativ direktør, PLH Arkitekter A/S

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S