Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S 

 Virksomhedsaftale - Børsen Executive Club

På dagbladet Børsen arbejder vi hver dag med at udbrede viden om, hvordan erhvervsledere skaber værdi og håndterer både succes og modgang. Den viden, samt vores stærke netværk af ledere, deler vi med medlemmerne af Børsen Executive Club, en ledelsesklub for ledere og ledelsesinteresserede, hvor du kommer helt tæt på dem, der tager de største beslutninger. Børsens chefredaktør og ledelsesekspert, Niels Lunde, er vært på møderne og sikrer sammen med dig dynamik og skarpe spørgsmål.

Giv dit ledelsesteam eller andre udvalgte medarbejdere i din organisation muligheden for at suge inspiration og ny viden om ledelse og forretningsstrategi til sig. Med en virksomhedsaftale i Børsen Executive Club får I fri råderet over fem pladser til hvert møde. Brug dem f.eks. som teamdag, individuel efteruddannelse af udvalgte medarbejdere, ad hoc-inspiration eller til at kickstarte et strategisk initiativ.


Med et virksomhedsmedlemskab får dine medarbejdere adgang til:

  • Otte årlige morgenmøder med morgenmad, oplæg, sparring og debat med en anerkendt ledelsesprofil fra dansk erhvervsliv på det nyistandsatte Radisson Collection Royal Hotel. Børsens chefredaktør, Niels Lunde, er vært. 

  • To årlige morgenmøder hos klubbens hovedpartner, Strategy&, hvor der også fokuseres på ledelse og forretningsudvikling. 

  • Adgang til et stærkt netværk af medlemmer, som deler samme interesse for ledelse, strategi og forretningsudvikling.

Har du spørgsmål til vores virksomhedsaftale, er du velkommen til at kontakte os på bec@borsen.dk eller 33 32 01 02. Du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op.

Børsen Executive Club Virksomhedsaftale

Pris for 5 medarbejdere: 50.000 kr. ekskl. moms* 
*(yderligere medlemmer 9.000 kr. pr. stk.)

Ti årlige morgenmøder med morgenmad, oplæg, sparring og debat med en anerkendt ledelsesprofil fra dansk erhvervsliv.

Fleksibel virksomhedsaftale, hvor I har fri råderet over jeres pladser til hvert møde.

Adgang til et stærkt netværk af medlemmer.

NB: Tilbuddet gælder min. 5 medarbejdere. 
Normalpris pr. medlemskab 14.995 kr. ekskl. moms