Børsen Brief

Afholdte Briefs

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

3. oktober 2019 afholdte vi et eksklusivt arrangement kun for Børsens læsere, hvor Karsten Lauritzen fortalte om, hvordan udbytteskandalen blev definerende for hans fire år som skatteminister. Han gav unik indsigt i, hvordan det har påvirket både skatteforvaltningen og ham personligt. 

Briefet var en dialog mellem Karsten Lauritzen, Nikolaj Sommer og de to journalister, der kender sagen allerbedst: Børsens Thomas G. Svaneborg og DR’s Niels Fastrup, der tilsammen gav os et indblik i hele sagens forløb og konsekvenser.

Bagom de vigtigste nyheder og problemstillinger. Tæt på og hurtigt.

Verdens puls banker hurtigt, og indimellem har du brug for at få en kort briefing på centrale problemstillinger, trends eller tiltag, der påvirker din hverdag som leder, beslutningstager eller engageret samfundsborger. Eller du er nysgerrig på at komme bagom de store, dagsordenssættende historier.  De muligheder giver vi dig med Børsen Briefing, hvor Børsens journalister og udvalgte eksperter og analytikere fra Børsen eller udefra løbende indbyder til korte morgen- eller gå-hjem-møder med koncentreret viden, så du hurtigt kan tage de rigtige beslutninger.

Journalisterne, ministeren og skatterøveriet

Ender 2020 som en aktiefest eller med en kurslussing?

Aktiemarkedet er stormet frem i 2019, men kan det fortsætte i 2020? Som investor handler det om at være forberedt, så man kan agere på de muligheder og trusler, der konstant opstår i aktiemarkedet. I et eksklusivt arrangement kun for Børsens abonnenter klæder investorredaktør Simon Kirketerp sammen med investorerne Philip Jagd, aktiechef i Sampension, og Jens D. Løgstrup, investor og chefaktiestrateg i PP Capital, deltagerne på til det, der tegner til at blive endnu et omskifteligt aktieår, hvor handelskrig, ultralave renter og vækstfrygt spiller en afgørende rolle for, om aktiemarkedet det kommende år ender med at gå op eller ned.

Kommende Briefs

Generation Z

Generation z er en spændende, ung generation, som er på vej ind på arbejdsmarkedet, men det er også en generation, som slår alle rekorder, når det gælder psykisk sårbarhed. Men hvorfor overhovedet tale om så stor en gruppe mennesker, som om de alle har samme personlighed og karaktertræk? Der har altid været stor forskel på den 42-årige og den 22-årige på arbejdspladsen, og selvfølgelig er alle fra generation Z ikke ens, men ifølge kultursociolog Emilia van Hauen er der nogle grundvilkår i deres opvækst og ungdom, som adskiller sig fra tidligere generationer, og som har en direkte påvirkning på deres forhold til både arbejde og ledelse. En del af svaret er den eksponentielle teknologiske udvikling, som har påvirket udviklingen af både samfund og individer. 

På Børsen Brief sætter vi fokus på myte og fakta og fokuserer på løsninger for virksomheder og ledere, der gerne vil tiltrække de unge talenter og skabe et produktivt samarbejde, der kan gavne virksomheden.

LÆS MERE

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S 

Generation Z

I februar 2020 satte vi fokus på generation z, som er en spændende, ung generation, som er på vej ind på arbejdsmarkedet, men det er også en generation, som slår alle rekorder, når det gælder psykisk sårbarhed. Men hvorfor overhovedet tale om så stor en gruppe mennesker, som om de alle har samme personlighed og karaktertræk? Der har altid været stor forskel på den 42-årige og den 22-årige på arbejdspladsen, og selvfølgelig er alle fra generation Z ikke ens, men ifølge kultursociolog Emilia van Hauen er der nogle grundvilkår i deres opvækst og ungdom, som adskiller sig fra tidligere generationer, og som har en direkte påvirkning på deres forhold til både arbejde og ledelse. En del af svaret er den eksponentielle teknologiske udvikling, som har påvirket udviklingen af både samfund og individer. 

På Børsen Brief sætter vi fokus på myter og fakta og fokuserer på løsninger for virksomheder og ledere, der gerne vil tiltrække de unge talenter og skabe et produktivt samarbejde, der kan gavne virksomheden.