Børsen Brief

Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

Afholdte Briefs

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

3. oktober 2019 afholdte vi et eksklusivt arrangement kun for Børsens læsere, hvor Karsten Lauritzen fortalte om, hvordan udbytteskandalen blev definerende for hans fire år som skatteminister. Han gav unik indsigt i, hvordan det har påvirket både skatteforvaltningen og ham personligt. 

Briefet var en dialog mellem Karsten Lauritzen, Nikolaj Sommer og de to journalister, der kender sagen allerbedst: Børsens Thomas G. Svaneborg og DR’s Niels Fastrup, der tilsammen gav os et indblik i hele sagens forløb og konsekvenser.

Bagom de vigtigste nyheder og problemstillinger. Tæt på og hurtigt.

Verdens puls banker hurtigt, og indimellem har du brug for at få en kort briefing på centrale problemstillinger, trends eller tiltag, der påvirker din hverdag som leder, beslutningstager eller engageret samfundsborger. Eller du er nysgerrig på at komme bagom de store, dagsordenssættende historier.  De muligheder giver vi dig med Børsen Briefing, hvor Børsens journalister og udvalgte eksperter og analytikere fra Børsen eller udefra løbende indbyder til korte morgen- eller gå-hjem-møder med koncentreret viden, så du hurtigt kan tage de rigtige beslutninger.

Journalisterne, ministeren og skatterøveriet

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S 

Ender 2020 som en aktiefest eller med en kurslussing?

Aktiemarkedet er stormet frem i 2019, men kan det fortsætte i 2020? Som investor handler det om at være forberedt, så man kan agere på de muligheder og trusler, der konstant opstår i aktiemarkedet. I et eksklusivt arrangement kun for Børsens abonnenter klæder investorredaktør Simon Kirketerp sammen med investorerne Philip Jagd, aktiechef i Sampension, og Jens D. Løgstrup, investor og chefaktiestrateg i PP Capital, deltagerne på til det, der tegner til at blive endnu et omskifteligt aktieår, hvor handelskrig, ultralave renter og vækstfrygt spiller en afgørende rolle for, om aktiemarkedet det kommende år ender med at gå op eller ned.