BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

25. februar 2020
17.00 - 19.00

Uden beregning for Børsen-kunder

Børsens lokale på hjørnet af Gothersgade og Sjæleboderne, Møntergade 19, 1140 København K.

Praktisk information

Generation Z

Der er sagt meget om generation z. Om dens digitale opvækst, hvor alt er medieret, og dens jagt på mening og autenticitet. Det er en spændende, ung generation, som er på vej ind på arbejdsmarkedet, men det er også en generation, som slår alle rekorder, når det gælder psykisk sårbarhed.

Men hvorfor overhovedet tale om så stor en gruppe mennesker, som om de alle har samme personlighed og karaktertræk? Der har altid været stor forskel på den 42-årige og den 22-årige på arbejdspladsen, og selvfølgelig er alle fra generation Z ikke ens, men ifølge kultursociolog Emilia van Hauen er der nogle grundvilkår i deres opvækst og ungdom, som adskiller sig afgørende fra tidligere generationer, og som har en direkte påvirkning på deres forhold til både arbejde og ledelse. En del af svaret er den eksponentielle teknologiske udvikling, som har påvirket udviklingen af både samfund og individer. Og yngre individer tilpasser sig langt hurtigere end ældre. En anden del af svaret ligger i den opdragelse, de har været udsat for fra både forældres og læreres side. Spørgsmålet er, hvad det betyder for virksomheder, der gerne vil tiltrække de unge talenter og fastholde dem – og ikke mindst arbejdsgiverens mulighed for at høste fordelene ved generation Z’s talenter.

Emilia van Hauen har inviteret en række unge ind på Børsen denne tirsdag, og sammen med aftenens gæst, Bodil Nordestgaard Ismiris, sætter hun fokus på myte og fakta og fokuserer på løsninger for virksomheder og ledere, der gerne vil tiltrække de unge talenter og skabe et produktivt samarbejde, der måske også kan føre til innovation og nytænkning i virksomheden.

TILMELD DIG HER

25. februar 2020

Emilia van Hauen 

Emilia van Hauen er kultursociolog og arbejder som foredragsholder, konceptudvikler, strategisk rådgiver, forfatter og kommentator. Hun bestrider derudover en række bestyrelsesposter. Emilia beskæftiger sig overordnet med tidsånden i samfundet og har speciale inden for de unge generationer, køn, moderne fællesskaber og diversitet. 

Emilia er uddannet cand.scient.soc., HD(A) og IAA, og hendes speciale er at fortolke og formidle de kulturelle og sociale vilkår, vi lever under, de konflikter, vi møder i hverdagen, og ikke mindst hvordan vi kan placere os selv i tiden og samfundet med mening og retning.


Bodil Nordestgaard Ismiris

Bodil Nordestgaard Ismiris blev i 2017 udnævnt til viceadm. direktør hos Ledernes Hovedorganisation. Ledelse er en del af Bodils DNA og har været det, siden hun startede sin karriere i Ledernes Hovedorganisation i 2004. Hendes mærkesager er bæredygtig ledelse, digitalisering og diversitet, og hun stræber efter at løfte flere kvinder til toplederposter og skabe en bæredygtig ledelsesdagsorden.

Vejen til at indfri ambitionerne starter med et åbent sind. Her er det centralt for Bodil, at hun tager sig tiden til at lytte til eksperter, medarbejdere og spirende talenter, så fundamentet til modige og nødvendige beslutninger bliver så solidt så muligt.

Bodil er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har en en baggrund fra konsulentbranchen – Arthur Andersen og Deloitte Business Consulting – og har i den forbindelse arbejdet på udviklingsprojekter for mange forskellige typer af organisationer, private såvel som offentlige. Hun har været medlem af Ledernes Hovedorganisations direktion siden 2010.

Børsen Brief

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S