BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

14. januar 2020
17.00 - 19.00

Uden beregning for Børsen-kunder

Børsens lokale på hjørnet af Gothersgade og Sjæleboderne, Møntergade 19, 1140 København K.

Praktisk information

Ender 2020 som en aktiefest eller med en kurslussing?

Aktiemarkedet er stormet frem i 2019, men kan det fortsætte i 2020? Som investor handler det om at være forberedt, så man kan agere på de muligheder og trusler, der konstant opstår i aktiemarkedet.

I et eksklusivt arrangement kun for Børsens abonnenter klæder investorredaktør Simon Kirketerp sammen med investorerne Philip Jagd, aktiechef i Sampension, og Jens D. Løgstrup, investor og chefaktiestrateg i PP Capital, deltagerne på til det, der tegner til at blive endnu et omskifteligt aktieår, hvor handelskrig, ultralave renter og vækstfrygt spiller en afgørende rolle for, om aktiemarkedet det kommende år ender med at gå op eller ned.

De to erfarne aktieinvestorer har forskelligt syn på, hvor pilen peger hen for året. Philip Jagd fokuserer på de udfordringer, aktiemarkedet står foran, og de faktorer, som kan betyde større kursfald end dem, vi allerede har set.

Philip Jagd ser trusler i horisonten, som kan få aktierne til at dykke. Hvilke der er tale om, løfter han sløret for, mens Jens D. Løgstrup giver sit bud på, hvorfor danske aktier faktisk ser billige ud lige nu, og han fortæller, hvilke han selv har på indkøbslisten.

Tag de bedste af aftenens råd med hjem til din egen aktieportefølje.

TILMELD DIG HER

14. januar 2020

Simon Kirketerp
Investorredaktør, Børsen

Jens D. Løgstrup
Investor og chefaktiestrateg, PP Capital

Philip Jagd
Aktiechef, Sampension

Jens D. Løgstrup
Investor og chefaktiestrateg, PP Capital

Simon Kirketerp
Investorredaktør, Børsen

Philip Jagd
Aktiechef, Sampension

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S