Børsen Insight

Opdatering og læring med journalistisk kant.

Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

Download e-bog, og få de vigtigste pointer fra Børsen Impact 2020

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer om konferencen

Afholdte Insights

Børsen har startet en ny tradition. Fra januar 2020 vil danske erhvervsledere og andre beslutningstagere starte året på Børsen Impact. 

På Børsen Impact 2020 kan du møde dem, der sætter dagsordenen og styrer, hvad der rammer dit skrivebord i de kommende år. Gennem oplæg, samtale og debat deler de deres viden, indsigt og analyser med dig. Du kan også opleve Børsens egne profiler og en række af de mest efterspurgte og nytænkende eksperter. Her bliver du rustet til morgendagens udfordringer.

Børsen Impact 2020

LÆS MERE HER

Kommende Insights

Dyb indsigt i de mest højaktuelle emner for erhvervslivet

Ansvar kræver indsigt. Så for alle, der spiller eller gerne vil spille en rolle i dansk erhvervsliv, indbyder Børsen til en række årlige konferencer, der går i dybden med de emner, som avisen i over 100 år har beskæftiget sig med: Økonomi, finans, magt, vækst, ledelse og forretningsudvikling mm.

Til Børsen Insights bringer vi Danmarks stærkeste erhvervsjournalistik ud af spalterne og ind på scenen og lader dig møde både redaktørerne, journalisterne og kilderne – live.

Konferencerne udvikles og ledes af de skarpeste redaktører og journalister fra Børsens spalter. En Insights-konference er derfor en dag, hvor eksperter og journalister i samspil bringer dig ny viden - med et journalistisk twist af topaktuel analyse og målrettet nysgerrighed. Alle Insights slutter med en master class med en af dagens oplægsholdere, så du kan fordybe dig endnu mere i det, der er mest aktuelt for dig.

DOWNLOAD E-BOGEN HER

I e-bogen får du blandt andet vigtige pointer fra talere som Jeppe Christiansen, Maj Invest, Signe Krogstrup, Nationalbanken, Ulrik Vestergaard Knudsen, OECD, en artikel om Margrethe Vestagers grønne tech-plan, og en gennemgang af klimadiskussionen som det store tema for beslutningstagere i 2020.

Indhold

Få viden og input fra talerne  

Traditionen tro inviterer Børsen danske erhvervsledere og andre beslutningstagere til at starte året på Børsen Impact. 

På Børsen Impact 2021 kan du møde dem, der sætter dagsordenen og styrer, hvad der rammer dit skrivebord i de kommende år. Gennem oplæg, samtale og debat deler de deres viden, indsigt og analyser med dig. Du bliver du rustet til morgendagens udfordringer som beslutningstager.

Børsen Impact 2021

LÆS MERE HER

TBA

Pensionssektoren står over for en omvæltning med bæredygtighedsdagsordenen, reguleringer og alternative investeringer. De skaber udfordringer – både i dag og i morgen. 

Børsen slår i efteråret dørene op til en konference for forsikrings- og pensionsselskaber med en liste af de mest toneangivende mennesker inden for området under kyndig ledelse af redaktionen på Børsen Pro Finans.

Liv & Pension

TBA

Med en økonomisk afmatning rundt om hjørnet er afkastet mere usikkert fremadrettet. Så hvor stiller det investeringerne i det nye årti? Hvor skal pengene lægges? Og skal man tænke i sektor, emerging markets eller råstoffer?

Børsen slår dørene op for den årlige investorkonference for ivrige investorer, der følger markedet tæt. Vi undersøger, hvad der kan betale sig på den korte og den lange bane, og hvor væksten kommer til at ligge i 2020’erne.

Børsen Investor

TBA

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S 

Børsen Investor går live. Anført af redaktør Simon Kirketerp skaber vi en virtuel oplevelse, hvor du som privatinvestor får de skarpeste tips og advarsler om de største faldgruber i aktieåret 2021. 

Vi har inviteret de bedste aktiehandlere i alt fra daytrading til langsigtede investeringer. De giver konkrete tips til deres yndlingsaktier og forsøger at give deres bud på det spørgsmål, mange af os tænker på: Bliver 2021 året med flere stigninger, eller vil vi se coronakrisen sætte sig tungt på markedet?

Ultimo 2020

Børsen Pro Finans får du indblik i de væsentligste problemstillinger inden for banksektoren

September 2021

På Børsen Pro Finans tager vi aldrig blikket væk fra banksektoren. Vi leverer daglige analyser og perspektiver på de udfordringer, branchen oplever. Lave renter, regulering, compliance, digitalisering, forandringshastighed. Listen er lang over udfordringer og forandringer i nutidens bankvæsen. Og med de lave renter, der ikke ser ud til at stige i mange år frem, bliver det sandsynligvis ikke lettere at drive bank i dag eller i morgen.

På Børsen Pro Finans får du en grundig analyse af de væsentligste problemstillinger lige nu og et særdeles kvalificeret bud på, hvad fremtiden bringer. 

Der bliver skrevet og udgivet tusindvis af bøger om ledelse hvert år. Nye metoder og buzzwords spirer frem i et tempo, der kan være svært at følge. Børsen Ledelse-redaktionen følger tendenserne og går bag om de smarte termer, så vi kan levere analyser og perspektiver, der giver indsigt til dig. 

Hvert år går vi live med en hel dag for ledere, hvor vi leverer både oplæg og masterclasses, der fokuserer på de frontløbere og tendenser, der er blevet efterprøvet og har leveret resultater, der kan ses på både bundlinje og medarbejdertilfredshed. 

Ultimo 2021

Børsen Investor

Børsen Investor går live

Børsen Ledelse 2021

Få indsigt i nye tendenser inden for ledelse og viden om den aktuelle dagsorden for ledere

Børsen Pro Finans