Børsen Insight

Opdatering og læring med journalistisk kant.

Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

Dyb indsigt i de mest højaktuelle emner for erhvervslivet

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer om konferencen

Ansvar kræver indsigt. Så for alle, der spiller eller gerne vil spille en rolle i dansk erhvervsliv, indbyder Børsen til en række årlige konferencer, der går i dybden med de emner, som avisen i over 100 år har beskæftiget sig med: Økonomi, finans, magt, vækst, ledelse og forretningsudvikling mm.

Til Børsen Insights bringer vi Danmarks stærkeste erhvervsjournalistik ud af spalterne og ind på scenen og lader dig møde både redaktørerne, journalisterne og kilderne – live.

Konferencerne udvikles og ledes af de skarpeste redaktører og journalister fra Børsens spalter. En Insights-konference er derfor en dag, hvor eksperter og journalister i samspil bringer dig ny viden - med et journalistisk twist af topaktuel analyse og målrettet nysgerrighed. Alle Insights slutter med en master class med en af dagens oplægsholdere, så du kan fordybe dig endnu mere i det, der er mest aktuelt for dig.

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S 

Afholdte Insights

Børsen har startet en ny tradition. Fra januar 2020 vil danske erhvervsledere og andre beslutningstagere starte året på Børsen Impact. 

På Børsen Impact 2020 kan du møde dem, der sætter dagsordenen og styrer, hvad der rammer dit skrivebord i de kommende år. Gennem oplæg, samtale og debat deler de deres viden, indsigt og analyser med dig. Du kan også opleve Børsens egne profiler og en række af de mest efterspurgte og nytænkende eksperter. Her bliver du rustet til morgendagens udfordringer.

Børsen Impact 2020

LÆS MERE HER

Kommende Insights

Traditionen tro inviterer Børsen danske erhvervsledere og andre beslutningstagere til at starte året på Børsen Impact. 

På Børsen Impact 2021 kan du møde dem, der sætter dagsordenen og styrer, hvad der rammer dit skrivebord i de kommende år. Gennem oplæg, samtale og debat deler de deres viden, indsigt og analyser med dig. Du bliver du rustet til morgendagens udfordringer som beslutningstager.

Børsen Impact 2021

LÆS MERE HER