Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Jens Riis Andersen
Partner, McKinsey

”Kendt teknologi er i stand til at erstatte 40 % af danskernes arbejdstimer”. Sådan lød konklusionen i en rapport fra McKinsey, som blev offentliggjort for få måneder siden. Konklusionen om automatiseringens potentiale åbner op for både enorme muligheder, da den kan skabe vækst, nye industrier og jobs og bedre velfærd. Men omstillingen fra menneskehænder og -hjerne til kunstig intelligens kræver også omstilling i virksomhederne.

Gennem en årrække har Jens Riis Andersen udforsket, hvilke vækstmuligheder der findes i de nordiske lande generelt og i Danmark i særdeleshed. Det er det, vi alle taler om, men som kan være utrolig svært at oversætte til strategi og eksekvering. Uanset om det er diversitet i rekruttering eller kunstig intelligens, så fokuserer Jens på at oversætte konsekvenser og muligheder for virksomhederne: gøre det abstrakte konkret.

Denne session giver dig en helt grundlæggende forståelse af et af de største vækstpotentialer i det nye årti – kunstig intelligens.

Bio

Analyse fra McKinsey Global Institute
Kunstig Intelligens kan fremme vækst og velfærd

McKinsey & Company leverer et af Impact 2020-konferencens vigtige oplæg ved partner Jens Riis Andersen. Han leverer essentiel viden om kunstig intelligens, og hvordan det påvirker Danmark nu og i fremtiden. Baseret på en omfattende analyse og rapport fra McKinsey kan du allerede nu få adgang til et executive summary, så du kan opdatere din baggrundsviden og få en bedre forståelse af den store omstilling, vi står over for.

DOWNLOAD HER

Bio

Jens Riis Andersen er partner hos McKinsey & Company. Han har sin ph.d. i økonomi fra Aarhus Universitet og har været gæsteforsker på Massachusetts Institute of Technology.

Jens er med til at lede McKinseys arbejde indenfor kunstig intelligens og fremtidens arbejde. Han er samtidig ledende i McKinseys afdeling Tech and Strategy & Corporate Finance Practices. I sin tid hos McKinsey har Jens arbejdet med strategi, marketing, salg, digital strategi, produktivitet og organisation indenfor virksomheder på tværs af kontinenter og sektorer. Han arbejder ligeledes med institutioner i den offentlige sektor omkring en bred række af teknologiske udfordringer.

Jens har stået i spidsen for adskillige forskningsinitiativer vedrørende den globale økonomi og teknologiske trends, herunder fremtidens arbejdsplads, automatisering, kunstig intelligens, arbejdsmarkeder, produktivitet og uddannelse.

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S