Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Jeppe Christiansen 
Adm. direktør, Maj Invest

Jeppe Christiansen er adm. direktør for og grundlægger af Maj Invest. Mangeårig ekspert i at analysere og formidle tendenser og konsekvenser på de internationale finansmarkeder.

På Børsen Impact 2020 får vi hans bud på det nuværende globale økonomiske og finansielle klima og et overblik over de pile, der peger i retning af vigtige muligheder og udfordringer: Er den kinesiske gældsopbygning et krisetegn for verdensøkonomien, og hvor i det finansielle system kan han se faremomenter eller store muligheder, som danske beslutningstagere skal være opmærksomme på?

Bio

Jeppe Christiansen grundlagde Maj Invest i 2005. Maj Invest forvalter investeringer for knap 70 mia. DKK inden for globale aktier, obligationer og private equity.

I 1986 startede Jeppe inden for den danske banksektor, i 1993 blev han ansat som vicedirektør hos LD, i 1999 blev han direktør i Danske Bank, og i 2004 blev han direktør for LD.

Jeppe er cand.polit. fra Københavns Universitet i 1985 og er i 2016 udnævnt til adjungeret professor ved institut for finansiering på CBS.

Jeppe er formand for bestyrelsen i Haldor Topsøe A/S samt næstformand for bestyrelsen i Novo Nordisk A/S. Jeppe er desuden medlem af bestyrelsen for Novo Holdings A/S og Kirkbi A/S.

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S