Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

Margrethe Vestager
Ledende næstformand for Europa-Kommisionen

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Bio

Konkurrencekommissær i EU og næstformand for EU-Kommissionen med ansvar for digital udvikling. Vestager var i perioden 2007-2014 politisk leder for Radikale Venstre samt økonomi- og indenrigsminister 2011-2014 og Danmarks vicestatsminister i løbet af sin ministertid under Regeringen Helle Thorning-Schmidt II i 2014. Hun har desuden tidligere været undervisnings- og kirkeminister.

Alle kender Margrethe Vestager som den beslutsomme og handlekraftige håndhæver af EU's konkurrenceregler og forbrugernes interesser - ikke mindst over for de globale tech-giganter. Men det næste kapitel i den danske EU-kommissærs karriere kommer til at handle om vækstvilkårene for alle Europas virksomheder. Det bliver Vestagers opgave at sætte rammerne for den digitale udvikling i et skærpet kapløb med USA og Kina. Hun har samtidig fået del i det overordnede ledelsesansvar i en kommission, der skal finde vej frem i et Europa uden Storbritannien og Merkel, med truende udsigter til økonomisk afmatning. Hvordan skal danske virksomheder orientere sig på den europæiske scene? Hvilke scenarier ser Margrethe Vestager for sig – og hvilke beslutninger afgør i realiteten, hvordan EU kommer videre?


Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S