Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

Nicolai Wammen
Finansminister

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Bio

Nicolai Wammen er finansminister og har tidligere været socialdemokratisk ordfører, forsvarsminister, Europaminister og borgmester i Aarhus.

Nicolai Wammen har tiltrådt posten som Danmarks nye finansminister i 2019 og skal løse den økonomiske ligning bag de visioner og risici, resten af Danmark taler om. Pengene skal passe i en klimaomstilling, som sprænger alle rammer for hidtidig økonomisk planlægning. Samtidig er økonomerne enige om, at Wammen skal forberede sig på at håndtere den næste krise uden andres hjælp. Renterne kan ikke blive meget lavere, og derfor vil han stå alene med problemerne, hvis der bliver brug for at kickstarte væksten. Hvordan bærer han sig ad med at planlægge den økonomiske kurs under de vilkår? Hvad betyder det for virksomheder og erhvervslivet i de kommende år? Og hvad ligger der i finansministerens budskaber om en ny reformpolitik, der skal fremme væksten på andre måder end hidtil?  

Nogle gange stilles de mest målrettede spørgsmål af nogen, der selv har prøvet noget tilsvarende; derfor vil tidligere finansminister Bjarne Corydon udfordre Nicolai Wammen med afsæt i sin egen erfaring fra kriseårene 2011-2015 samt sin nye rolle som chefredaktør for Danmarks største erhvervsavis. Vi afsætter også tid til spørgsmål fra salen.


Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S