BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Rasmus Hougaard
Founder & Managing Director, Potential Project

Uanset hvordan fremtiden ser ud efter 2020, så er behovet for bedre ledelse i danske virksomheder akut. Flere taler om, at vi befinder os i en decideret ledelseskrise. I denne session løfter vi sløret for en del findings i en omfattende undersøgelse, der bl.a. peger på, at 65 % af dine ansatte hellere vil have deres nærmeste leder fyret end få en lønforhøjelse.

På Børsen Impact 2020 kan du møde Rasmus Hougaard, når han leverer de vigtigste indsigter fra sit arbejde med virksomheder som Microsoft, LEGO, Google og Verdensbanken. Rasmus Hougaard er bestsellerforfatter hos Harvard Business Review Press og efterspurgt af verdens førende topchefer. Selv Dalai Lama har inviteret Rasmus til at fortælle om sin ledelsesfilosofi, som er baseret på et internationalt studie af 35.000 ledere og bogen ”The Mind of the Leader”. Bogen, som til dato har rekorden i flest forudbestilte bøger inden udgivelsen – knap 13.000.

Rasmus har skabt virksomheden The Potential Project med hovedsæde i New York og en international kundekreds, som tæller en lang række Fortune500 virksomheder. Han er anerkendt af “Thinkers50” som en af de vigtigste nye business teoretikere i verden og skriver for Harvard Business Review, Forbes og Business Insider.

Bio

Rasmus Hougaard er stifter af og adm. direktør for Potential Project, en verdensomspændende virksomhed inden for lederuddannelse, organisationsudvikling og forskning. Virksomheden hjælper ledere og organisationer med at forbedre resultater samt øge innovationskraft og robusthed gennem mindfulness og andre metoder, der er baseret på neurovidenskab og forskning. Potential Project indgår partnerskaber med progressive selskaber som Cisco, LEGO, Accenture og Microsoft samt mere end 500 andre globale kunder, som virksomheden hjælper med at skabe en virksomhedskultur med mennesket i centrum og en menneskelig ledelsesstil.

Rasmus har en baggrund i organisationsudvikling og forskning og har haft en ledelseskarriere i Sony Corporation. Han bor i København og New York med sin kone og tre teenagebørn.

Han har holdt over 1.500 keynote-oplæg og masterclasses og er anerkendt som verdens førende autoritet inden for træning af sindet til at være koncentreret, effektivt og klarttænkende, således at der kan opnås stort lederskab, præstation, innovation og robusthed.

Han er en efterspurgt keynote-taler og ledelsesudvikler i store virksomheder, og han har holdt foredrag for medarbejdere, ledere og topchefer i Microsoft, McKinsey, American Express, LEGO, Google, Verdensbanken og hundredvis af andre organisationer. Han er også en hyppig taler ved prestigefyldte erhvervs-, ledelses- og HR-konferencer, herunder Work Human, HRD Summit, Mindful Leadership Summit og Wisdom 2.0.

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S