Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Signe Krogstrup
Vicedirektør og chef for afdelingen Økonomi og Pengepolitik, Nationalbanken

Da en finansiel krise ramte Danmark i 2008, var det ikke blot krisen i sig selv, der gjorde, at Danmark blev ramt hårdt. Årsagen lå også i den generelle tilstand, dansk økonomi befandt sig i på netop det tidspunkt.

Signe Krogstrup fremlægger i dette indlæg sin analyse af dansk økonomi 2019 og giver i den forbindelse sit bud på, om der er ubalancer, der kan få betydning for, om Danmark potentielt kunne blive ramt af dyb krise eller blot en lavere vækst.

I samtale med cheføkonom Steen Bocian kommer hun også ind på andre strukturelle faktorer, der vil være i fokus i 2020 og årene frem. Herunder hvorvidt vi kan forvente, at de ekstremt lave renter fortsætter, og hvilken betydning det har for det danske erhvervsliv.

Signe Krogstrup er kendt for at have en stærk international profil og en udpræget forståelse for koblingen mellem realøkonomi og finansielle markeder.

Bio

Signe har en solid international erfaring inden for økonomisk forskning og pengepolitik. Før ansættelsen i Nationalbanken kom Signe Krogstrup fra en stilling som rådgiver og del af ledelsen i forskningsafdelingen i Den Internationale Valutafond, IMF, og hun har fra 2007 til 2016 arbejdet i den schweiziske centralbank.

Signe Krogstrup er 47 år, cand. polit. fra Københavns Universitet og har desuden en ph.d. i international økonomi fra The Graduate Institute of International and Development Studies i Schweiz.

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S