Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

Ulrik Vestergaard Knudsen
Vicegeneralsekretær, OECD

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Bio

Ulrik Vestergaard Knudsen er vicegeneralsekretær for OECD og tidligere departementschef i Udenrigsministeriet. Ansat i Udenrigsministeriet siden 1994, herunder med udsendelser til danske ambassader i Moskva, Washington og London. I OECD er Ulrik Vestergaards fokus blandt andet de rammebetingelser, som er afgørende for Danmarks erhvervsudvikling og velstand.

Det kræver enorme mængder af data at forstå forandringerne i de rammevilkår, danske virksomheder skal håndtere på sigt. Teknologien, økonomien, spillereglerne og magtbalancerne ændrer sig hele tiden på markant vis. I OECD samles trådene, og Ulrik Vestergaard Knudsen har mulighed for se mønstrene i den udvikling, der afgør fremtidens markedsvilkår for både virksomheder og politikere. Han har samtidig dyb praktisk erfaring med varetagelsen af danske interesser fra sin tid som direktør for Udenrigsministeriet. Hvad sker der, når tidens forandring ses i sammenhæng? Hvor er de blinde vinkler? Og mulighederne for dansk erhvervsliv. 

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S