Vi skal bedrive bæredygtig ledelse, motivere og fastholde generation Z, digitalisere organisationen og hele tiden have fokus på KPI’er og bundlinje. Alle taler om udfordringerne, kun få har bud på løsninger. På Børsen Ledelse kan du møde de frontløbere, som byder ind med brugbare løsninger, på den ledelseskrise alle taler om.

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Markedet for ledelsesbøger vokser eksponentielt, mens antallet af konsulenter, der hævder at have fundet formlen på god ledelse, har omtrent samme vækstkurve. Samtidig synes det stadig mere åbent, hvad god ledelse indebærer.

På Børsen har vi fulgt udviklingen indenfor ledelse hver dag i mange år. Nu samler vi de eksperter som har den vigtigste empriri og de frontløbere som har skabt imponerende resultater ved at genopfinde deres lederskab.  

Gennem keynotes og masterclasses får du indsigt i eksempelvis 4-dages arbejdsuge, virksomhedsledelse uden mellemledere og andre tiltag som har skabt mere bæredygtig ledelse og resultater på bundlinjen. Det hele er faciliteret af Børsens redaktion med en praktisk vinkel, der giver dig det nødvendige værktøj til at implementere en ny praksis.

Børsen ledelse 2020 giver dig viden om fremtidens lederskab.

1. september 2020
kl. 8.30-17.00

The Plant
Raffinaderivej 22
2300 Kbh S

Talere

Nicolai Wammen 
Finansminister

Ulrik Vestergaard Knudsen 
Vicegeneralsekretær, OECD

Talerne bliver tilføjet løbende

Signe Krogstrup
Vicedirektør, Nationalbanken

Jens Riis Andersen
Partner, McKinsey

Margrethe Vestager 
EU-Kommissær for konkurrence

KØB BILLET

Praktisk information

Rasmus Hougaard
Founder, Potential Projects

LÆS MERELÆS MERELÆS MERELÆS MERELÆS MERELÆS MERE

Steen Bocian
Cheføkonom og perspektiv-redaktør, Børsen

LÆS MERE

Jeppe Christiansen
Adm. direktør, Maj Invest

LÆS MERE

LEGO styrker vækststrategien ved at komme hurtigere i markedet

Annoncørbetalt indhold af LEGO

Kommercielle partnere

Coloplast om deres stærke brand: Vores mission skal gennemsyre alt, hvad vi gør

Annoncørbetalt indhold af Coloplast

ECCO: Bureauer skal udfordre os, så vores markedsføring altid har et skarpt fokus

Annoncørbetalt indhold af ECCO

Er du leder og ønsker du at blive opdateret om talere, program og information om Børsen Ledelse, kan du skrive dig op her.

SKRIV DIG OP

Priser

Earlybird

2.700 kr. 
ekskl. moms

Normalpris

3.100 kr. 
ekskl. moms

3 for 2

2.066 kr. 
ekskl. moms 
pr. person

Talere og sessions

Talere

Kent Højlund
CEO, Pingala

Erik Korsvik Østergaard
partner, Bloch & Østergaard

Imran Rashid
Speciallæge og forfatter

Mikael Trolle
CEO, Dreams and Details Academy

Louise Orbesen
Stifter, Leading Humans

Profitoptimering og et entydigt fokus på bundlinjen er ledestjernen i mange virksomheder og organisationer. Det sker på bekostning af menneskets og naturens evner. Og lige nu er vi på det yderste trin på effektiviseringsstigen. Men hvad skal vi så finde på? Louise Orbesen vil på Børsen Ledelse tale om, hvorfor vi har brug for et radikalt opgør med den måde, vi leder på i dag. Hvorfor det er vigtigt at tale om – og endnu vigtigere at handle på. Hun vil fortælle om, hvordan fremtidens organisationer og lederskab ser ud, og give konkrete eksempler på, hvordan vi kommer i gang.

Hvorfor gårsdagens ledelse ikke fungerer i fremtiden

LÆS MERE

Erik Korsvik Østergaard
Partner, Bloch & Østergaard

I en konstant foranderlig verden er der behov for løbende at tilpasse organisationen, kulturen og lederskabet, så man holder sig relevant for markedet og for medarbejderne. Det kræver nye lederroller, nye organisationsformer, nye mekanismer – og et nyt mindset.

Den moderne leder er coach og mentor, entreprenant, dygtig til at spotte, hvad der foregår mellem mennesker og team, og forstår at lede det økosystem, som han/hun omgiver sig med. Den moderne leder tænker "people first", skaber mening, er nysgerrig og eksperimenterende, sulten efter resultater og skaber mulighed for, at alle kan tage lederskabet. 

Hvordan leder du i fremtidens virksomheder?

LÆS MERE

Kent Højlund
CEO, Pingala

LÆS MERE

Ingen mellemledere? Kan det overhovedet lade sig gøre at drive en virksomhed, der er støvsuget for mellemledere? Ja, det kan det – det er konsulenthuset Pingala A/S et eksempel på. Pingala er siden 2013 vokset fra at være fem medarbejdere til at være 70 uden at ty til mellemledere og har i samme periode modtaget syv Gazeller i træk.

Men det har ikke været uden bump på vejen. For hvordan får man en virksomhed til at vokse uden at give køb på den flade struktur? Hvis man hverken har mellemledere, administrative medarbejdere eller salgs- og marketingmedarbejdere, hvad risikerer så at falde imellem stolene?

Fra mellemleder til selvleder

Tilføjes løbende

Iris Isabella Engelund
CEO & stifter, Play Your Talent

Vi taler ofte om talenter – men hvad er egentlig kernen i at være talentfuld? Og hvordan griber man opgaven an med at lede og udfolde talenter? Det er nogle af de spørgsmål, it-iværksætter Iris Isabella Engelund vil besvare. I sin keynote fortæller hun om talentbegrebet og de egenskaber, vi naturligt søger grundet belønningssystemet i vores hjerne. Med hendes intuitive app "Play Your Talent" kan virksomheder i realtid identificere individuelle talenter og holdtalenter. Hun har i sit arbejde rig erfaring med både on- og offlineværktøjer til at klarlægge, hvordan man som leder opdager et talent.

Sådan sætter du dine talenter i spil

LÆS MERE

Mikael Trolle
CEO, Dreams & Details Academy

Ønsker du, at din virksomhed skal forblive relevant i fremtiden, skal du være med til at genopfinde den, mens det går godt. Verden er under hastig og radikal forandring, og det giver hidtil usete muligheder, men betyder også helt nye ledelsesmæssige udfordringer. I denne session giver Mikael Trolle en indføring i ledelsesfilosofien Dreams and Details, som er beskrevet i bestsellerbogen af samme navn. Bogen, der løb med titlen "Årets ledelsesbog" i 2017, skrev Mikael Trolle sammen med bestyrelsesformand for Siemens og A.P. Møller-Mærsk Jim Hagemann Snabe.

Genopfind dit lederskab og din organisation

LÆS MERE

*Samlet pris 6.198 kr. 
ekskl. moms

Signe Enemark 
Chefkonsulent, LEAD

Firedages arbejdsuge eller bæredygtig ledelse? Hvis du vil skabe grundlæggende og varige forandringer, så er forandringsledelse som organisatorisk kapabilitet og individuel kompetence afgørende for succes. Hvis du som leder skal implementere en kompleks forandring, kræver det, at du bl.a. forstår lederens rolle som forandringsagent. Organisationer i transformation får ikke succes uden stærk forandringsledelse, hvis den strategiske vision skal implementeres i praksis. I denne keynote får du den vigtigste indsigt i principperne bag forandringsledelse fra en af Danmarks skarpeste inden for lederudvikling.

Lederen som forandringsagent

LÆS MERE

Merete Eldrup
Bestyrelsesformand, Nykredit og Københavns Universitet

Få ledere har haft så stor indflydelse på danskernes medieforbrug som Merete Eldrup. Gennem 11 år i spidsen for TV 2 var hun pioner for streaming af dansk tv, vendte et dundrende underskud til overskud og førte TV 2 over i en abonnementsstruktur. Hun har kæmpet sine kampe i koncernen og har udført forandringsledelse i yderste potens. 

På Børsen Ledelse vil hun netop fortælle om, hvordan forandringer implementeres, så hele organisationen føler sig inkluderet. 


At skabe forandringer i en presset virkelighed

LÆS MERE
SE KØBENHAVN PROGRAM HER

Hvem deltager? 

Thomas Terney
Partner, Futureworks Cph

Hvad ville du gøre, hvis du kunne klare alle dine arbejdsopgaver på fire dage i stedet for i løbet af den sædvanlige arbejdsuge? Ville du holde fri, tage nogle kurser og dermed forblive relevant på arbejdsmarkedet, eller ville du kaste dig over det innovationsprojekt, som du har haft liggende i skuffen i månedsvis? Mange steder i verden er en firedages arbejdsuge et af de nyeste og allermest diskuterede emner på ledelsesagendaen. Hovedparten af de virksomheder, som har eksperimenteret med en firedages arbejdsuge, melder ikke bare om lavere sygefravær og mere tilfredse medarbejdere – de forbedrer også deres finansielle performance gennem øget produktivitet. 

4-dages arbejdsuge: Hvad ville du gøre, hvis du ikke skulle arbejde hver fredag? 

LÆS MERE

Martin Søgaard
Managing Partner, Deloitte

Hvordan gør man bæredygtighed til business? Og kan holistisk ledelse overhovedet gå hånd i hånd med at levere rådgivning til de største og mest krævende kunder i Danmark? Konsulentbranchen har længe været berømt og berygtet for high performance-kultur, lange arbejdstider, benhårde karrierespor og op-eller-ud-principper. Et billede der ikke var helt forkert, indtil debatten om bæredygtighed vendte det hele på hovedet. For det er lykkedes ledelsen i Deloitte at sætte andre prioriteter på dagsordenen, så ansvarlighed, fællesskab, ægte relationer og følelsen af at være en del af noget større end én selv er en del af hverdagen for medarbejderne.

Kan purpose og performance gå hånd i hånd?

LÆS MERE

Imran Rashid
speciallæge og forfatter

I takt med den digitale transformation skaber vi nye måder at arbejde på, og vi er ved at redefinere definitionen på lederskab. Digitaliseringen betyder højere effektivitet samlet set, men det betyder også, at den enkelte bliver udfordret af flere afbrydelser og mindre flow. Digitale afbrydelser tikker ind konstant i de flestes arbejdsliv og har store konsekvenser for vores evne til at koncentrere os, vores stressniveau og trivsel.

Masterclass: Det digitaliserede menneske

LÆS MERE

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S 

Signe Enemark Kildesgaard, chefkonsulent hos Lead

Rigtig mange forandringsprojekter når aldrig helt i mål, fordi de ikke bliver implementeret helt ned i adfærden og i den daglige opgaveløsning. På denne workshop sætter vi fokus på den gode forandringsproces, og du vil blive præsenteret for vores bedste viden og metoder til at nå godt i mål med din næste forandring. Du vil bl.a. blive introduceret til en ny stærk metode til at designe komplekse forandringsprocesser. Metoden, som bygger på den nyeste internationale forskning, sikrer strategisk forankring og hjælper dig samtidig til at opnå den ønskede adfærdsudvikling.

Masterclass: Forandringsledelse i praksis

LÆS MERE

Erik Korsvik Østergaard,
partner i Bloch&Østergaard

På denne masterclass får du konkrete værktøjer til at udfordre og udvikle dit lederskab uanset om du er en del af en nytænkende eller en mere traditionel organisation.

Konkret arbejder Erik Korsvik Østergaard med fire lederroller; 1. Coach og mentor, 2. Entreprenør, 3. Master of White Space, 4. Leder af økosystemet. Find ud af hvilken rolle er din primære rolle og hvilke adfærdsmønstre skal du styrke for at lede optimalt i netop din organisation? Du vil også få lejlighed til at lave en tilstandsrapport over elementer og mekanismer i organisationen.

Masterclass: Lederskab i den moderne organisation

LÆS MERE

Susanne Odgaard
Partner, Futureworks Cph

Hvordan omsætter du principperne i en firedages arbejdsuge i din organisation? Hvilke erfaringer kan du høste fra de virksomheder, der allerede står midt i implementeringen? Hvad er det første, man gør, og hvordan sikrer man, at ledelsen og medarbejderne arbejder i samme retning?

Idéen, drømmen og mareridtet om en firedages arbejdsuge hersker i de danske virksomheder – både private og offentlige – i øjeblikket. Flere og flere giver sig i kast med eksperimentet og gennemlever mange af de samme kvaler undervejs, som kunne være blevet forhindret.

Masterclass: Kørebog for en firedages arbejdsuge

LÆS MERE

CEO-rå­d­gi­ver: ”Min på­stand er, at den, der bli­ver top­le­der i dag, ikke bli­ver det i frem­ti­den”

LÆS ARTIKLEN HER

I mere end 100 år har profit været formål nok i sig selv. Men ledere, der ikke tager andre formål end penge til aktionærerne alvorligt, ender med at blive fremtidens tabere. Det mener toplederrådgiver og tidligere headhunter Louise Orbesen, der har undersøgt lederens funktion i vores samtid. Denne artikel er skrevet som optakt til Børsen Ledelse 2020, hvor Orbesen er blandt hovedtalerne.

Indhold

Børsen Ledelse

København

Aarhus

28. oktober 2020
kl. 8.30-17.00

TBA