Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S 

Ledelse i fremtidens organisationer 

Erik Korsvik Østergaard
Partner, Bloch&Østergaard

I en konstant foranderlig verden er der behov for løbende at tilpasse organisationen, kulturen og lederskabet, så man holder sig relevant for markedet og for medarbejderne. Det kræver nye lederroller, nye organisationsformer, nye mekanismer – og et nyt mindset.

Den moderne leder er coach og mentor, entreprenant, dygtig til at spotte, hvad der foregår mellem mennesker og team, og forstår at lede det økosystem, som han/hun omgiver sig med. Den moderne leder tænker "people first", skaber mening, er nysgerrig og eksperimenterende, sulten efter resultater og skaber mulighed for, at alle kan tage lederskabet. Den moderne leder skaber psykologisk tryghed og tænker på det hele menneske, samtidig med at han/hun leder en rentabel forretning.

Den moderne organisation er inspireret at de nye progressive demokratiske organisationsformer. Oftest kigger man i retning af SALT-gruppen: Sociokrati (og holakrati), Agile (og Scrum), Lean startup og Teal. De nye organisationsformer har en begavet blanding af klassisk struktur og teams-of-teams. Samlet skaber det et økosystem med nye elementer og mekanismer.

I oplægget beskæftiger Erik Korsvik Østergaard sig med det moderne mindset og kultur via en række modeller, som kan være med til at indarbejde den smidighed, som virksomheder efterspørger. Konkret er det fire roller og otte adfærdsmønstre for den moderne leder samt ni elementer og mekanismer i økosystemet i den moderne organisation.

Om Erik Korsvik Østergaard

Erik Korsvik Østergaard har fokus på fremtidens ledelse og organisationer. Han har arbejdet med digitalisering, strategi, forandringsledelse og organisatorisk transformation i mere end 15 år. Han er specielt optaget af lederskab og den moderne arbejdsplads, og det er der foreløbig kommet to bøger ud af: “The Responsive Leader” (februar 2018) og senest ”Teal Dots in an Orange World” (november 2019). Hans modeller for strategieksekvering, innovation i hverdagen, kulturen og den moderne netværksorganisation har stået sin prøve i større internationale organisationer og scale-up-virksomheder med positive resultater.  

Erik er partner i Bloch&Østergaard og arbejder som ledelsesrådgiver, senior management-konsulent, trusted C-level-rådgiver, strateg og foredragsholder. Han er oprindelig uddannet civilingeniør (cand.polyt.) med speciale i kaosmatematik og har desuden en EBA i tværkulturel projektledelse. Han er derudover fast gæsteforelæser på Copenhagen Business School (CBS). Samtidig er han en ivrig jazzpianist, sangskriver og sanger i sit eget band.