Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Imran Rashid
Speciallæge & forfatter

I takt med den digitale transformation skaber vi nye måder at arbejde på, og vi er ved at redefinere definitionen på lederskab. Digitaliseringen betyder højere effektivitet samlet set, men det betyder også, at den enkelte bliver udfordret af flere afbrydelser og mindre flow. Digitale afbrydelser tikker ind konstant i de flestes arbejdsliv og har store konsekvenser for vores evne til at koncentrere os, vores stressniveau og trivsel. Netop påvirkningen har Imran Rashid undersøgt, og i denne keynote vil han dele sin indsigt i, hvordan vi bedst navigerer i den konstante strøm af afbrydelser – både som individer og ledere.

Om Imran Rashid

Imran Rashid er speciallæge i almen medicin, it-iværksætter, forfatter til bøgerne ‘SLUK’ og den nyligt udgivne ‘Sunde vaner – skabt med vilje’ og tidligere innovationschef på privathospitalerne Aleris-Hamlet. I 2017 debuterede han med bestsellerbogen "SLUK", der omhandlede smarte teknologiers påvirkning af hjernen og af den menneskelige koncentrationsevne. Erfaringer, han havde gjort sig fra sin tid på Aleris-Hamlet, hvor udbrændthed, manglende fokus og stress var en hyppigt stillet diagnose blandt mange top- og mellemledere. Han begyndte derfor at undersøge sammenhængen mellem digitalt medieforbrug og mental trivsel og blev i den forbindelse opmærksom på digital sundhed – og manglen på samme. 

Imran Rashid giver som selvstændig konsulent gennem virksomheden Sund Digital ApS og på Børsen Ledelse 2020 konkrete råd til både den enkelte og specifikt til ledere om, hvordan man bedst øger koncentrationsevnen og den mentale trivsel. Han retter et kritisk og konstruktivt blik på det, mange af os kigger på som det første, når vi vågner, og det sidste, når vi går i seng:  smartphonen. På Børsen Ledelse 2020 vil han fortælle om, hvordan man både som individ og som leder bedst navigerer i den digitale jungle af overstimulering OG bevarer evnen til fokus, fordybelse og bevidst ledelse. 

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S