Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S 

Sådan sætter du dine talenter i spil

Iris Engelund
Medstifter, Play Your Talent

Vi taler ofte om talenter – men hvad er egentlig kernen i at være talentfuld? Og hvordan griber man opgaven an med at lede og udfolde talenter? Det er nogle af de spørgsmål, it-iværksætter Iris Isabella Engelund vil besvare. I sin keynote fortæller hun om talentbegrebet og de egenskaber, vi naturligt søger grundet belønningssystemet i vores hjerne. Med hendes intuitive app "Play Your Talent" kan virksomheder i realtid identificere individuelle talenter og holdtalenter. Hun har i sit arbejde rig erfaring med både on- og offlineværktøjer til at klarlægge, hvordan man som leder opdager et talent.

For at bruge sine talenter er ikke uvæsentligt; det giver medarbejderne energi, og de arbejder hurtigere, mere effektivt og bliver mindre stressede. Derfor bliver talentpleje og motivationsfaktorer afgørende for fremtidens succesrige leder.

Om Iris Engelund

Iris Isabella Engelund er medstifter af virksomheden Play Your Talent, der arbejder med talentpleje og -udvikling. Hun underviser i strategisk talentudvikling og forandringsledelse og har 15 års erfaring i at skabe succes i både private og offentlige organisationer, herunder ISS, Nykredit, PFA Pension, Coloplast og Rigshospitalet.

Som konsulent har hun hjulpet virksomheder med at skabe mere plads til, at talenter kan trives, så den enkeltes evner bliver anvendt bedst muligt både på den korte og på den lange bane, så fastholdelsen af nøglemedarbejdere styrkes.

Med softwareprogrammet Play Your Talent har Iris Isabella Engelund skabt en platform, hvor virksomheder kan afdække talenter "in real time". Platformen åbner op for at arbejde med talenter på en anden måde, hvor der måles på talenter, mål, værdier og opfølgning.

Ud over at være talentudvikler er Iris Isabella Engelund professionel keynote speaker og erhvervscoach. Hun har de seneste år haft mere end 15.000 mennesker med til sit foredrag "Sæt dit talent i spil".