Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Forandringsledelse i praksis

Jane Søgård Hansen
Chefkonsulent, LEAD

Firedages arbejdsuge eller bæredygtig ledelse? Hvis du vil skabe grundlæggende og varige forandringer, så er forandringsledelse som organisatorisk kapabilitet og individuel kompetence afgørende for succes. Hvis du som leder skal implementere en kompleks forandring, kræver det, at du bl.a. forstår lederens rolle som forandringsagent. Organisationer i transformation får ikke succes uden stærk forandringsledelse, hvis den strategiske vision skal implementeres i praksis.

I denne keynote får du den vigtigste indsigt i principperne bag forandringsledelse fra en af Danmarks skarpeste inden for lederudvikling.

  • Forandringsledelse – fra vision til ændret adfærd
  • Modstand mod forandring
  • Lederen som forandringsagent

Masterclass

Rigtig mange forandringsprojekter når aldrig helt i mål, fordi de ikke bliver implementeret helt ned i adfærden og i den daglige opgaveløsning.

På denne workshop sætter vi fokus på den gode forandringsproces, og du vil blive præsenteret for vores bedste viden og metoder til at nå godt i mål med din næste forandring. Du vil bl.a. blive introduceret til en ny stærk metode til at designe komplekse forandringsprocesser. Metoden, som bygger på den nyeste internationale forskning, sikrer strategisk forankring og hjælper dig samtidig til at opnå den ønskede adfærdsudvikling.

Om Jane Søgård Hansen

Jane Søgård Hansen arbejder med effektive ledergrupper, projekt- og forandringsledelse, organisationsudvikling, proceskonsultation og coaching. 

Hun har erfaring med - og dyb indsigt i - projektledelse, gevinstrealisering og forandringsledelse som organisatorisk kapabilitet: Hvad ville der ske, hvis vi satte fokus på forandringsledelse som kompetence og som noget, man konkret kan få øje på i organisationen? Jane har skrevet en række artikler om emnet til bl.a. Lederweb og lead.eu.

Jane har 15 års erfaring med forandrings- og projektledelse og er til daglig chefkonsulent i Lead, certificeret coach og en del af den danske fraktion af Association of Change Mangement Professionals (ACMP Denmark). Hun arbejder med ledere og ledergrupper på alle niveauer og underviser i forandringsledelse, projektledelse og agile leadership på Børsen Uddannelse.

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S