Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S 

Fra mellemleder til selvleder

Kent Højlund
CEO, Pingala

Ingen mellemledere? Kan det overhovedet lade sig gøre at drive en virksomhed, der er støvsuget for mellemledere? Ja, det kan det – det er konsulenthuset Pingala A/S et eksempel på. Pingala er siden 2013 vokset fra at være fem medarbejdere til at være 70 uden at ty til mellemledere og har i samme periode modtaget syv Gazeller i træk.

Men det har ikke været uden bump på vejen. For hvordan får man en virksomhed til at vokse uden at give køb på den flade struktur? Hvis man hverken har mellemledere, administrative medarbejdere eller salgs- og marketingmedarbejdere, hvad risikerer så at falde imellem stolene? Hvilke klassiske funktioner og processer skal ændres og til hvad? Og sidst, men ikke mindst, hvorfor overhovedet kaste sig ud i en flad organisation uden mellemledere?

CEO Kent Højland, der de facto er virksomhedens eneste leder, vil dele ud af sine erfaringer med at forvandle MUS til KNUS, lægge ansvaret for arbejdstid ud til medarbejderne, droppe processer, regler og procedurer, men også om at tage ledelsesbeslutninger i et åbent forum. Og han vil naturligvis også indvie dig i, hvad det har krævet af virksomheden, for at den flade struktur er blevet en succes.

Om Kent Højlund

Kent Højlund, CEO for Pingala A/S, har mere end 25 års erfaring med ledelse og salg, bl.a. fra EG, Oracle, IBM og Siebel. Højlund har været adm. direktør for it-konsulenthuset Pingala siden 2013 og har siden sin tiltrædelse fokuseret på at skabe og udvikle en virksomhed, som han sammen med kollegerne selv vil være en del af resten af sit arbejdsliv. Højlunds ledelsestilgang er funderet i en grundlæggende interesse i high performance teams og i, hvordan mennesker, kultur og forretning hænger sammen og styrker hinanden.
Pingala, der blev stiftet i 2008, har ansatte i København, Aarhus og Dubai. Virksomheden adskiller sig fra den klassiske organisation ved at have en hel flad struktur uden en eneste mellemleder. Pingala har haft konstant vækst på top- og bundlinje og har modtaget Børsens Gazelle syv gange i træk.