Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

4-dages arbejdsuge: Hvad ville du gøre, hvis du ikke skulle arbejde hver fredag?

Louise Opprud Jakobsen
Partner, Futureworks Cph

Hvad ville du gøre, hvis du fik en ekstra dag forærende? Hvis du kunne klare alle dine arbejdsopgaver på fire dage i stedet for i løbet af den sædvanlige arbejdsuge? Ville du holde fri, tage nogle kurser og dermed forblive relevant på arbejdsmarkedet, eller ville du kaste dig over det innovationsprojekt, som du har haft liggende i skuffen i månedsvis?

Ikke blot i Danmark, men mange steder i verden er en firedages arbejdsuge et af de nyeste og allermest diskuterede emner på ledelsesagendaen. Hovedparten af de virksomheder, som har eksperimenteret med en firedages arbejdsuge, melder ikke bare om lavere sygefravær og mere tilfredse medarbejdere- de forbedrer også deres finansielle performance gennem øget produktivitet. Medarbejderne ser altså ud til at nå mere, når de får signifikant mindre tid til at arbejde!

Selvom en firedages arbejdsuge i mange af virksomhederne er udsprunget af et ønske om at være en attraktiv arbejdsplads, bl.a. for at vinde kapløbet om fremtidens talenter, må selv de strammeste slips og stiveste jakkesæt kaste blikket imod regnskaberne hos frontløberne og tænke "Måske skulle vi i det mindste overveje....."

I denne keynote vil Louise Opprud Jakobsen, partner i Futureworks Cph, gennemgå hele baggrunden for en firedages arbejdsuge med baggrund i tidligere erfaringer fra en stor undersøgelse, Furtureworks Cph står bag. Her indsamler man empiri fra en lang række danske og internationale firmaer, som har indført firedages arbejdsuge. Og selvom der er mange fællestræk mellem virksomhederne, har både måden at angribe forandringen og resultatet være forskellige.

Om Louise Opprud Jakobsen

Louise Opprud Jakobsen, hjerneforsker og fremtidsnørd. Louise har de sidste ti år været meget tæt på verdens mest innovative virksomheder, når hun i Silicon Valley har udforsket, hvordan det digitale dna hos pionervirksomheder ser ud. Louise har arbejdet med innovation og kreativitet på tværs af nogle af Skandinaviens største virksomheder - og har et skarpt overblik over fremtidens måde at arbejde på influeret af kunstig intelligens og automatisering. 

Louise har arbejdet for Udenrigsministeriet i Palo Alto, 8,5 år som kreativ chef for Innovation Lab og har i dag virksomheden New Ways of Working og er en del af tænketanken Daredisrupt. Louise arbejder med en høj international båndbredde til udviklingsmiljøet i Silicon Valley, så hun sammen med virksomheder kan være med til at svare på spørgsmålene om, hvordan vi gearer vores organisationer til den næste æra, hvilke kompetencer vi skal have, og hvordan vi holder os relevante i en tid, hvor gennemsnitsalderen på en virksomhed er faldet fra 67 til blot 15 år. 

Louise er sammen med tech-koryfæet Preben Mejer forfatter til bogen om det 21. århundredes mindset og komptencekrav, "21st century mindset".

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S