Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S 

Hvorfor gårsdagens ledelse ikke fungerer i fremtiden

Louise Orbesen
Stifter, Leading Humans

Profitoptimering og et entydigt fokus på bundlinjen er ledestjernen i mange virksomheder og organisationer. Det sker på bekostning af menneskets og naturens evner. Og lige nu er vi på det yderste trin på effektiviseringsstigen. Men hvad skal vi så finde på? Louise Orbesen vil på Børsen Ledelse tale om, hvorfor vi har brug for et radikalt opgør med den måde, vi leder på i dag. Hvorfor det er vigtigt at tale om – og endnu vigtigere at handle på. Hun vil fortælle om, hvordan fremtidens organisationer og lederskab ser ud, og give konkrete eksempler på, hvordan vi kommer i gang.

Om Louise Orbesen

Louise Orbesen rådgiver topledere i erhvervslivet og har mere end 20 års erfaring med ledelse og strategi i større organisationer. Siden 2010 har Louise arbejdet med strategi- og topledelsesrådgivning i organisationer såsom Vestas, Mærsk, Deloitte og en række advokatfirmaer. De seneste år har hun været optaget af at finde formlen på fremtidens lederskab. For hun er overbevist om, at tiden er kommet til at tage et radikalt opgør med den måde, vi leder vores virksomheder på i dag – med et ofte ensidigt fokus på den økonomiske vækst, mens det menneskelige perspektiv udebliver.

Hun skriver desuden faste ledelsesklummer, holder foredrag og står bag to ledelsesnetværk, Women of Influence og LH Tribe. Louise Orbesen er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus. Før hun blev selvstændig, arbejdede hun for McKinsey, Arla, BCG og Heidrick & Struggles.

Hun har boet i London, Madrid og Toronto, og hun er medforfatter til ”Vækst gennem opkøb og fusioner”, Børsens Forlag.

Se mere på http://leading-humans.com/