Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S 

At skabe forandringer i en presset virkelighed

Merete Eldrup
Bestyrelsesformand, Nykredit og Københavns Universitet

Få ledere har haft så stor indflydelse på danskernes medieforbrug som Merete Eldrup. Gennem 11 år i spidsen for TV 2 var hun pioner for streaming af dansk tv, vendte et dundrende underskud til overskud og førte TV 2 over i en abonnementsstruktur. Hun har kæmpet sine kampe i koncernen og har udført forandringsledelse i yderste potens. På Børsen Ledelse vil hun netop fortælle om, hvordan forandringer implementeres, så hele organisationen føler sig inkluderet.

Selvom Merete Eldrup har udtalt, at ”der ikke findes en sesam, sesam, luk dig op-metode” til god ledelse, og at den gode sti er brolagt med klassiske dyder som flid og god arbejdsmoral, spiller kommunikation en særlig rolle i forandringsledelse, mener hun. Her vil Merete Eldrup fortælle om, hvordan man kommunikerer forandringer ud i organisationen, så medarbejdere på alle niveauer føler sig inkluderet. For hun har en bevidst strategi for, hvad der skal meldes ud på en fællesmail, på et fællesmøde og på tomandshånd. For bevidst og strategisk brug af kommunikation er fuldstændig afgørende, hvis en forandringsproces og kulturændring skal lykkes.

Om Merete Eldrup

Merete Eldrup er den primære årsag til, at TV 2 gik fra et dundrende underskud til en stabil økonomi med fine overskud. Hun førte i 11 år virksomheden gennem en række store forandringsprocesser, der har ændret koncernen markant. Det lykkedes samtidig at samle både direktion og medarbejderstab omkring forandringerne i processen, hvor både frasalg, fyringsrunder og store organisationsforandringer fulgte med.

Merete Eldrup, som er uddannet økonom fra Københavns Universitet, har et alsidigt cv med poster som CEO i TV 2, direktør i JP/Politikens Hus og embedspost i Finansministeriet. I dag er hun bestyrelsesformand i Nykredit og Københavns Universitet samt bestyrelsesmedlem i Rambøll, Grønlands Lufthavne og Egmont.

Merete Eldrup: Der sad folk og spurgte, om de blev fyret. Jeg kunne jo ikke sige nej

LÆS ARTIKLEN HER

Det lå ikke i kortene, at Merete Eldrup ville få vendt TV 2's kolossale underskud til en sund økonomi på få år – og blive blandt de mest magtfulde kvinder i dansk erhvervsliv. Alligevel skete det. Bag hendes historien ligger et syn på omhu, flid og en vilje til at tage de svære samtaler. Dette interview er lavet som optakt til, at Merete Eldrup er hovedtaler ved Børsen Ledelse 2020.