Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Copyright © 2019 Dagbladet Børsen A/S 

Genopfind dit lederskab og din organisation

Mikael Trolle
CEO, Dreams & Details Academy

Ønsker du, at din virksomhed skal forblive relevant i fremtiden, skal du være med til at genopfinde den, mens det går godt. Verden er under hastig og radikal forandring, og det giver hidtil usete muligheder, men betyder også helt nye ledelsesmæssige udfordringer. I denne session giver Mikael Trolle en indføring i ledelsesfilosofien Dreams and Details, som er beskrevet i bestsellerbogen af samme navn. Bogen, der løb med titlen "Årets ledelsesbog" i 2017, skrev Mikael Trolle sammen med bestyrelsesformand for Siemens og A.P. Møller-Mærsk Jim Hagemann Snabe. Siden da har Snabe og Trolle skabt virksomheden Dreams and Details Academy, hvor Mikael Trolle er CEO, og hvor de rådgiver store danske virksomheder ud fra filosofien bag ledelsesmodellen. Modellen er en strategisk ledelsesmetode, der tager udgangspunkt i en virksomheds fremtidsvision eller drøm. Den er understøttet af en tydelig retning og ambition, et markant mindset og rammer, der sætter medarbejderne fri til at fokusere på de detaljer, der er afgørende for at genopfinde virksomheden.

På listen over nuværende og tidligere kunder finder man virksomheder som Energinet, Parken Sport og Entertainment, Dansk Røde Kors, Danmarks Radio og Det Kgl. Teater. Teorien er blevet omsat til praksis, og Mikael Trolle deler erfaringer og indsigt i denne session.

Om Mikael Trolle

Mikael Trolle er CEO i Dreams and Details Academy og medforfatter til bogen "Dreams & Details", som udkom i 2017. Akademiet rådgiver virksomheder i at fremme en virksomhedskultur, der tilskynder medarbejdere, ledere og virksomheden til at udvikle nye færdigheder og til at nå deres fulde potentiale. Han er desuden forfatter til flere bøger om ledelse.  


Mikael har en fortid inden for elitesport som træner for det danske herrelandshold i volleyball og som adm. direktør for Volleyball Denmark. Han har coachet landsholdet igennem mere end 350 kampe, og det har givet ham en enestående fornemmelse for talentudvikling og elitelederskab. Det er egenskaber, der har gjort ham til ikke bare en populær offentlig taler og anset leder i sportsverdenen, men også til en fremtrædende konsulent og rådgiver for mange af Danmarks største virksomheder og organisationer.  


Mikael Trolle er født i 1959. Han har en kandidatuddannelse i biologi og sportsvidenskab fra Københavns Universitet. Han er gæsteforelæser ved flere danske og internationale universiteter, herunder Copenhagen Business School. Han har tillige, sammen med Jim Hagemann Snabe, udviklet uddannelsen Dreams and Details Education, som uddanner ledere til at kunne mestre Dreams and Details-ledelsesmodellen i egne virksomheder.