Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

Forandringsledelse i praksis

Signe Enemark
Chefkonsulent, LEAD

Firedages arbejdsuge eller bæredygtig ledelse? Hvis du vil skabe grundlæggende og varige forandringer, så er forandringsledelse som organisatorisk kapabilitet og individuel kompetence afgørende for succes. Hvis du som leder skal implementere en kompleks forandring, kræver det, at du bl.a. forstår lederens rolle som forandringsagent. Organisationer i transformation får ikke succes uden stærk forandringsledelse, hvis den strategiske vision skal implementeres i praksis.

I denne keynote får du den vigtigste indsigt i principperne bag forandringsledelse fra en af Danmarks skarpeste inden for lederudvikling.

  • Forandringsledelse – fra vision til ændret adfærd
  • Modstand mod forandring
  • Lederen som forandringsagent

Masterclass

Rigtig mange forandringsprojekter når aldrig helt i mål, fordi de ikke bliver implementeret helt ned i adfærden og i den daglige opgaveløsning.

På denne workshop sætter vi fokus på den gode forandringsproces, og du vil blive præsenteret for vores bedste viden og metoder til at nå godt i mål med din næste forandring. Du vil bl.a. blive introduceret til en ny stærk metode til at designe komplekse forandringsprocesser. Metoden, som bygger på den nyeste internationale forskning, sikrer strategisk forankring og hjælper dig samtidig til at opnå den ønskede adfærdsudvikling.

Om Signe Enemark

Signe Enemark Kildesgaard er kendt som en af Danmarks bedste, når det gælder ledelsesudvikling. Hun er chefkonsulent i LEAD – enter next level og arbejder til daglig med ledelsesudvikling for nogle af Skandinaviens førende virksomheder. I sit arbejde trækker Signe på 14 års ledelseserfaring fra bl.a. A.P. Møller-Mærsk og senest fra Groupm, hvor hun som nordisk HR-direktør bl.a. har haft ansvar for ledelsesudvikling på tværs af Norden. I sit arbejde med ledelse kobler Signe sin praktiske erfaring og sine stærke kommunikationsevner med den nyeste viden om ledelse og organisation, så der skabes udvikling og ændret adfærd, der understøtter eksekvering af organisationens strategi.

Forandring er blevet en ny konstant, og i forandringsarbejdet kommer de fleste organisationer for alvor på prøve. Signe har stor erfaring med implementering og forankring af forandringer, som involverer alle ledelseslag, og hvor implementering sker i et tæt samspil mellem alle relevante aktører i organisationen. Hun har prøvet at stå i spidsen for omfattende transformation af en kompleks matriksorganisation og har arbejdet indgående med denne rejse og de konsekvenser, den har for både ledere, medarbejdere og organisation. Den øgede hastighed og den stigende kompleksitet i opgaveløsning mødes ofte af mere agile arbejds- og organiseringsformer, og det stiller nye krav til ledelsesrollen og fordrer, at mere klassiske ledelsesdyder suppleres med nye ledelsesgreb, et ændret mindset og fokus på en lærende kultur.

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S