Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

4-dages arbejdsuge

Susanne Odgaard
Partner, Futureworks Cph

Hvordan omsætter du principperne i en firedages arbejdsuge i din organisation? Hvilke erfaringer kan du høste fra de virksomheder, der allerede står midt i implementeringen? Hvad er det første, man gør, og hvordan sikrer man, at ledelsen og medarbejderne arbejder i samme retning?

Idéen, drømmen og mareridtet om en firedages arbejdsuge hersker i de danske virksomheder – både private og offentlige – i øjeblikket. Flere og flere giver sig i kast med eksperimentet og gennemlever mange af de samme kvaler undervejs, som kunne være blevet forhindret, hvis man vidste bedre fra starten af. I denne workshop vil vi komme ind på de forskellige faser, som en organisation typisk gennemgår i forsøget på at omstille sig til en firedages arbejdsuge.

For hvordan forventningsafstemmer man f.eks. et sådant forløb, så medarbejdere og ledelse arbejder i samme retning? Hvorfor er det vigtigt, at man gør sig klart, hvad man gerne vil have ud af effektiviseringsøvelserne, inden man starter? Hvad har man egentlig af forskellige muligheder og redskaber, som kan testes undervejs? Hvor er det klogt at starte, og hvad skal man undersøge undervejs?

Spørgsmål er der mange af, når man giver sig i kast med at overveje at omstille organisationen til en firedages arbejdsuge – og med rette. Vores samfund og erhvervsliv er indrettet efter fem dage, hvilket giver noget begynderbesvær i iveren efter at høste frugterne fra en firedages uge. Partner i Futureworks Cph Susanne Odgaard står i spidsen for denne workshop, hvor vi kigger på, hvordan du og din organisation får den bedste start på rejsen. Du vil få konkrete input til, hvordan du starter, hvor lang tid du kan forvente, at omstillingen varer, og hvad der typisk bliver udfordringerne undervejs.

Om Susanne Odgaard

Susanne Odgaard er, sammen med Thomas Terney og Louise Opprud Jakobsen, partner i det danske bureau Futureworks Cph, der arbejder med virksomheder i krydsfeltet af automatisering og AI, kultur, ledelse, teknologi og firedages arbejdsuge. Susanne er strategisk innovationsrådgiver og kendt for at have transformeret kultur og ledelse i større danske og internationale virksomheder såsom Microsoft Danmark, Intel, Samsung, Sony, Hitachi, Grundfos og Novo Nordisk. Susanne Odgaard tænker hurtigt ud af boksen, altid langt ude i fremtiden og sikrer samtidig, at alle følger med på vejen. Hun er velbevandret i mange forskellige branchers fremtidige udfordringer og muligheder. I løbet af de sidste 15 år har Susanne åbnet tre innovationsbureauer i hhv. New York, Barcelona og København og hjulpet adskillige virksomheder med den nødvendige transformation.

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S