Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

Få løbende informationer fra Børsen Live

4-dages arbejdsuge: Hvad ville du gøre, hvis du ikke skulle arbejde hver fredag? 

Thomas Terney
Partner, Futureworks Cph

Hvad ville du gøre, hvis du fik en ekstra dag forærende? Hvis du kunne klare alle dine arbejdsopgaver på fire dage i stedet for i løbet af den sædvanlige arbejdsuge? Ville du holde fri, tage nogle kurser og dermed forblive relevant på arbejdsmarkedet, eller ville du kaste dig over det innovationsprojekt, som du har haft liggende i skuffen i månedsvis?

Ikke blot i Danmark, men mange steder i verden er en firedages arbejdsuge et af de nyeste og allermest diskuterede emner på ledelsesagendaen. Hovedparten af de virksomheder, som har eksperimenteret med en firedages arbejdsuge, melder ikke bare om lavere sygefravær og mere tilfredse medarbejdere – de forbedrer også deres finansielle performance gennem øget produktivitet. Medarbejderne ser altså ud til at nå mere, når de får signifikant mindre tid til at arbejde!

Selvom en firedages arbejdsuge i mange af virksomhederne er udsprunget af et ønske om at være en attraktiv arbejdsplads, bl.a. for at vinde kapløbet om fremtidens talenter, må selv de strammeste slips og stiveste jakkesæt kaste blikket imod regnskaberne hos frontløberne og tænke “Måske skulle vi i det mindste overveje....”.

I denne keynote vil Thomas Terney, partner i Futureworks Cph, gennemgå hele baggrunden for en firedages arbejdsuge med baggrund i tidlige erfaringer fra en stor underøgelse, Futureworks Cph står bag. Her indsamler man empiri fra en lang række danske og internationale firmaer, som har indført firedages arbejdsuge. Og selvom der er mange fællestræk mellem virksomhederne, har både måden at angribe forandringen og resultatet været forskellige.

Om Thomas Terney

Partner i Futureworks Cph Thomas Terney arbejder i krydsfeltet mellem teknologi, forretning og organisation, hvor han er en af landets førende eksperter. Thomas Terney har en dyb teknologisk forståelse, er PhD i kunstig intelligens og forfatter til den anmelderroste bog “Kampen om fremtiden – Forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder”. Men han har også mere end 15 års erfaring med at lede udviklingsteams, bl.a. i Novozymes, hvor han indtil for få år siden var direktør for digital strategi og innovation. Thomas Terney har nemlig en brændende interesse for, hvordan vi opbygger og forandrer organisationer, så de konstant innoverer og forbliver relevante i en foranderlig digital verden. Blandt andet derfor har Thomas Terney de sidste år primært arbejdet som bestyrelsesmedlem, rådgiver og co-founder i flere danske start-ups for at få nye organisations- og arbejdsformer helt ind under huden. Med sine partnere i Futureworks Cph er han nu i gang med at udbrede erfaringerne med en firedages arbejdsuge fra frontløberne til alle de virksomheder, som overvejer eller allerede har besluttet at følge efter.

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S