Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

09.50 - 10.30 | Signe Krogstrup
Vicedirektør, Nationalbanken

Signe Krogstrup fremlægger sin analyse af dansk økonomi 2019 og giver sit bud på, om Danmark potentielt kunne blive ramt af dyb krise eller blot en lavere vækst. 

I samtale med cheføkonom Steen Bocian undersøges dette og andre strukturelle faktorer, der vil være i fokus i 2020 og årene frem. Herunder de ekstremt lave renter, og hvad det betyder for det danske erhvervsliv.

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S 

26.  november 2020 kl. 17.00-19.00

Livestream

TILMELD DIG

Er du aktieinvestor på jagt efter afkast? Lær, hvordan du skaber din egen succesformel! 

Som investor handler det om at være på forkant. Vi vil gerne lære af de bedste, men vi vil helst have konkrete råd og gode tips til, hvordan vi booster vores egen succes. På Børsen Investor ser vi en unik mulighed i at skabe et tilbagevendende digitalt meet-up, hvor vi samler de absolut dygtigste investorer. Fra porteføljemanageren til daytraderen vil investorredaktør Simon Kirketerp sørge for, at det, du tager med hjem, vil øge dine chancer for succes. 

På vores første Investor MeetUp samler vi fem erfarne aktieinvestorer, der giver et indblik i, hvilke aktier de nu jagter efter et tumultagtigt og coronaramt 2020 på aktiemarkederne. Sammen vil de give en analyse og et bud på, hvilke trends og sektorer der kan skabe fremtidens afkast.

Du får de bedste tips og meget konkrete råd af børsmægler Tue Østergaard. Daytrader Nanna Fick vil fokusere på, hvordan du læser aktiemarkedet og får succes som daytrader. Aktiechef Kurt Kara, porteføljemanager Johannes Møller og aktieinvestor Mark Jin Birk Hansen har hver deres strategi, når det gælder jagten på succes og afkast på finansmarkedet. Få konkrete bud på de aktier, du skal satse på. 

Vores investorredaktør har konstant blikket på aktiemarkedet og laver daglige analyser og taler med dem, som skaber de største formuer. Han vil dele sin indsigt, så du kan blive bedre til at spotte den næste kursraket. Simon sætter fokus på en række danske aktieraketter, og hvad man kan lære af dem. RTX er en af dem. Her steg aktien 3500 pct. op gennem 2010’erne. Topchef Peter Røpke giver herefter sit bud på, hvordan RTX endte som årtiets helt store danske aktiesucces, ligesom han løfter sløret for, hvordan han vil følge op på succesen.  

TILMELD DIG

Nanna Fick
Professionel daytrader og stifter af Ago-trade.com


Kurt Kara
Aktiechef, Maj Invest

Johannes Møller
Partner og porteføljeforvalter, MW Compounders

Mark Jin Birk Hansen
Privatinvestor 

Praktiske informationer

Talere

Tue Østergaard
Tidligere børsmægler og  adm. direktør  i HC Andersen Capital

17.00-17.10 | Velkomst og de tre vigtigste keyfindings fra aktiemarkedet 2020

17.10-17.30 | Efter et hæsblæsende 2020 – er der mere krudt i aktierne? 

17.30-17.40 | Coronakrisen har sat værdiansættelserne på value-aktier under pres  

17.40-18.05 | Live-debat om aktier og strategi for bedst muligt afkast 

18.05-18.25 | Hvordan spotter man den næste aktie, der kan mangedobles i værdi? 

18.25-18.35 | Her er de danske aktieraketter, og hvad vi kan lære af dem  

18.35-18.50 | RTX-aktien 3500 pct. op gennem 2010’erne 

18.50-19.00 | Afrunding og tak for i dag  

v/ Simon Kirketerp, investorredaktør, Børsen

Aktiemarkedet er ekstremt. Det er sikkert. Men ellers har 2020 vist, at alt det, vi regnede med, kunne vi ikke regne med. 

2019 var det store tema på aktiemarkedet frygten for en recession – frygten blev afblæst og så steg aktierne. Men så kom coronaen, der udløste en af de dybeste, men også hurtigste aktiekriser nogensinde. Krisen synes allerede glemt af aktiemarkedet. I oktober var de største danske aktier samlet steget 45 pct. på et år.

Det føles vigtigere end nogensinde at have den rette strategi – men hvad er så den rette strategi?

v/ Tue Østergaard, investor, aktiekommentator for Børsen og adm. direktør i HC Andersen Capital.

Er der mere krudt i aktierne efter et hæsblæsende 2020, hvor aktierne i de største danske selskaber er blevet revet ned af hylderne på aktiemarkedet? 

Tue Østergaard giver sit bud, og han løfter samtidig sløret for sine personlige top picks for det kommende år – samt hvilke selskaber han vil gå udenom.

v/ Kurt Kara, aktiechef, Maj Invest

Coronakrisen har sat værdiansættelserne på value-aktier under pres. Er tidspunktet til at købe op? Kurt Kara arbejder som aktiechef i Maj Invest sammen med sit team på at spotte billige kvalitetsselskaber i hele verden, som de håndplukker til porteføljen i Maj Invest Value Aktier. 

Få Kurt Karas formel for, hvad der skal være opfyldt, for at der kan ligge et overset potentiale i en aktie, og hvordan han vurderer kvaliteten på et børsnoteret selskab.

v/ Nanna Fick, professionel daytrader og stifter af Ago-trade.com, Mark Jin Birk Hansen, privatinvestor, og Kurt Kara, aktiechef, Maj Invest

Det lange seje træk eller de hurtige handler? Hvilken strategi skal man vælge for at opnå bedst mulige afkast på vejen mod økonomisk frihed?

Mark Jin Birk Hansen kan over de seneste fem år fremvise et afkast på over 300 pct. på sin Nordnet-konto. Som privatinvestor startede han fra nul, men har i dag opbygget en millionportefølje i aktier. Formuen er skabt med en langsigtet strategi, hvor investeringsbeslutningerne sagtens kan tage flere måneder at træffe. 

Nanna Fick har også skabt sig frihed via aktier. Men hun følger som daytrader aktiemarkedet tæt på daglig basis. I 2016 sagde hun sit job op, og hun har siden kunnet leve udelukkende af sine handler på finansmarkedet, hvor hun er specialist i at foretage kortsigtede handler i indeks og spekulere både i kursstigninger og -fald. 

Kurt Kara giver sit input til, hvordan han som professionel kapitalforvalter ser på de to forskellige strategier, samtidig med at Mark Jin Birk Hansen og Nanna Fick hver især giver deres bud på, hvordan man skal tilrette sin investeringsstrategi i det nuværende marked, hvor aktierne på det seneste har ramt nye rekordniveauer. 

v/ Johannes Møller, aktieinvestor og porteføljeforvalter i MW Compounders

Hvordan spotter man den næste aktie som DSV eller Novo Nordisk, der kan mangedobles i værdi, hvis man holder fast i investeringen gennem en længere årrække? Svaret er investering i compounder-aktier, og det er Johannes Møllers speciale. Han fortæller om de tre faktorer, der skal være opfyldt før, han vil købe sig ind i et selskab. En af dem er, at selskaberne er gode til at allokere deres kapital i en retning, der skaber afkast for aktionærerne. Det hele forklaret med en konkret case fra børsmarkedet. 

v/ Simon Kirketerp, investorredaktør, Børsen 

Enhver investors drøm er at ramme en aktieinvestering, som mangedobles i værdi. Børsens investorredaktør, Simon Kirketerp, har nærstuderet de danske aktier, som gav de højeste afkast op gennem 2010'erne, og han giver sit bud på, hvilke fælles træk der er for de fire aktier, som i løbet af de ti år steg allermest i kurs, samt kommer med sit bud på, hvordan man kan bruge det til at spotte den næste kursraket. 

v/ Simon Kirketerp interviewer Peter Røpke, topchef, RTX 

Topchef Peter Røpke giver sit bud på, hvordan RTX endte som årtiets helt store danske aktiesucces, ligesom han løfter sløret for, hvordan han vil følge op på succesen, når han giver et indblik i selskabets forretning og strategi for de kommende år.

Program

Peter Røpke
Topchef, RTX