Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

09.50 - 10.30 | Signe Krogstrup
Vicedirektør, Nationalbanken

Signe Krogstrup fremlægger sin analyse af dansk økonomi 2019 og giver sit bud på, om Danmark potentielt kunne blive ramt af dyb krise eller blot en lavere vækst. 

I samtale med cheføkonom Steen Bocian undersøges dette og andre strukturelle faktorer, der vil være i fokus i 2020 og årene frem. Herunder de ekstremt lave renter, og hvad det betyder for det danske erhvervsliv.

Brug for nye aktieidéer efter stejl optur? Her giver topinvestorer et indblik i deres favoritaktier og deres syn på et glohedt marked for børsnoteringer

Er du ved at løbe tør for gode investeringsidéer, efter at den massive aktieoptur har sendt de største danske aktier op med 75 pct. på 14 måneder?

Så se med, når de tre erfarne aktieinvestorer Nina Movin, Ole Søeberg og Johnny Madsen præsenterer hver deres favoritaktie. Investorredaktør Simon Kirketerp dykker ved Børsen Investor MeetUp sammen med de tre investorer ned i fremtidsperspektiverne for aktierne – og sender afkastpotentialet til diskussion hen over bordet.

Samtidig kigger chefstrateg Henrik Henriksen fra Velliv forbi og giver sit bud på, om det i det hele taget er en god idé at investere i aktier lige nu. For truende inflation og mulige rentestigninger skaber nervøsitet dybt ind i det danske aktiemarked, der handler til rekordhøje niveauer.

Det mærker aktieinvestor Niels Andersen fra Bankinvest. Men med et afkast på over 160 pct. det seneste år er han kommet flyvende gennem coronakrisen. Ingen anden aktiefond med speciale i danske aktier kan matche de resultater. Niels Andersen tager sin strategi med til bordet og afslører, hvilke kriterier han arbejder med i sin aktieudvælgelse fremadrettet.

Eksempelvis er han ikke bleg for at satse på mindre børsnoterede selskaber. Derfor var han bl.a. med på opturen, da Penneo-aktien på First North-børsen gik fra kurs 11 til 80 kort efter børsdebuten.

Og First North er værd at se nærmere på. Selskaberne vælter lige nu ind på den lille vækstbørs, og mange aktier er på meget kort tid steget meget voldsomt i værdi.

Investor Jens Løgstrup har investeret i flere af de nye børsselskaber. Han kommer med et kort indspark til gæsterne i studiet på, hvordan han forsøger at se sig for i det rødglødende marked.

Med udgangspunkt i Niels Andersens erfaringer og Jens Løgstrups input er First North til diskussion blandt investorerne i studiet: Er First North et slaraffenland for risikovillige investorer eller en minefyldt minibørs?

Talere

17.00-17.05 | Velkomst

17.05-17.25 | Tre investorer - tre favoritaktier - tre investeringsmuligheder?

17.25-17.30 | 

17.30-17.45 | 

17.45-18.00 | Dansk porteføljeforvalter er spurtet fra alt og alle ud af coronakrisen

18.05-18.20 | 

18.20-18.25 |

v/ Simon Kirketerp, investorredaktør, Børsen

Ole Søeberg, aktieinvestor Nordic Investment Partners og formand i Dansk Aktionærforening
Johnny Madsen, investeringschef i Formue- & Investeringspleje
Nina Movin, adm. direktør i Otto Mønsteds Fond

Få et indblik i de tre investorers bedste bud på stærke danske aktier, som de ser investeringsmulighed i.

Oplæg ved Henrik Henriksen, chefstrateg i Velliv

Hvad er de største muligheder og trusler i forhold til aktiemarkedet og afkastmulighederne kontra tabsrisikoen? Få Henrik Henriksens bud på, hvordan de største danske selskaber står rustet i det globale afkastkapløb. 

Debat: Johnny Madsen, Ole Søeberg og Nina Movin.

Hvordan ser de på chefstrategens input? Hvordan indretter de deres egne porteføljer efter situationen?

Interview og debat om investeringsstrategi med Niels Andersen, porteføljeforvalter i Bankinvest. Hvad gør Niels Andersens investeringsstrategi så succesfuld og hvad kan andre lære af den? Og køber de tre andre investorer ind på den?

Niels Andersen kom flyvende gennem coronakrisen og har hentet langt over 100 pct. i afkast siden markedet ramte bunden i marts 2020. Her er hans succesformel for, hvordan han henter afkast i mindre danske aktier.

Nye selskaber vælter ind på vækstbørsen First North, hvor kursraketterne flyver højt og taberne bliver tildelt store tæv.

Jens Løgstrup har som aktieinvestor selv investeret i flere af de nye aktier. Han kommer med tre bud på, hvad man skal holde øje med i prospektet, når et nyt selskab går på børsen, og man skal vurdere investeringscasen. Og samtidig har en klar advarsel med til alle investorer, som bevæger sig ind i First North-aktier.

Debat: Johnny Madsen, Nina Movin, Ole Søeberg og Niels Andersen

Niels Andersen og Jens Løgstrup er nogle af de få professionelle investorer, som har turdet bevæge sig ind på felt med First North-aktier. Hør om situationen og udviklingen, og bliv klogere på, hvor de bedste og værste cases er. Og hvordan de fire investorer forholder sig til det rødglødende børsmarked, hvor nye selskaber hele tiden kommer til.

Risiko vs. muligheder i aktiemarkedet - sådan udnytter du bedst mulighederne lige nu

Hvad er mulighederne på aktiemarkedet lige nu -  og i særdeleshed for danske aktier?

Opsummering og tak for i dag

Her er tjeklisten hvis du vil investere i vildt First North-marked og en klar advarsel

First North, slarraffenland for risikohungrende investorer eller tikkende bomber?

18.00-18.05 |

Program

Nina Movin

Nina Movin er uddannet økonom og har beskæftiget sig med investeringer i over 30 år, dels som aktiechef i PKA og dels i Nordea. Hun har været ansat hos en britisk kapitalforvalter i ti år, indtil hun i 2016 blev ceo i Otto Mønsteds Fond og A/S.

Partner

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S 

TILMELD DIG HER

Jens Løgstrup

Jens Løgstrup er en erfaren storinvestor, der har handlet aktier siden tidligt i 1970´erne. Han er CEO i Linderberg Group og medlem af en række bestyrelser.

Niels Andersen

Niels Andersen er chefporteføljeforvalter i Bankinvest. Han har beskæftiget sig med at udvælge de bedste aktier som porteføljeforvalter og aktieanalytiker i over 30 år, de fleste år udelukkende med danske aktier. Han forvalter penge for både Bankinvests investeringsforeninger og for institutioner, og han investerer i alle typer danske aktier.

Henrik Henriksen

Henrik Henriksen er chefstrateg hos Velliv, Nordeas tidligere pensionsselskab. Forud for det var han i knap et årti chefstrateg hos PFA og var også i en årrække aktiestrateg i Jyske Bank. Han har i de to seneste årtier været blandt de hyppigst citerede strateger og økonomier.

Johnny Madsen

Som Investeringschef og partner hos Formue- & Investeringspleje A/S er Johnny Madsen ansvarlig for virksomhedens overordnede investeringsstrategi. Han har mere end 20 års erfaring med investeringsrådgivning og investerings- og formuepleje fra store og mellemstore virksomheder.

Ole Søeberg

Ole Søeberg har investeret i globale aktier siden de tidlige 1980’er. Han har været aktieanalytiker, aktieporteføljeforvalter, aktierådgiver, investor relation-medarbejder m.m. hos en række fremstående virksomheder som Alfred Berg, Carnegie, TDC, Tryg Forsikring samt Skagenfondene i Norge. Siden 2017 har han arbejdet som selvstændig og er i dag fund manager for Advice Capital Vision Fund, formand for Dansk Aktionærforening samt sidder i en række bestyrelser.