Beyond the talks we will feature many events that will give you an opportunity to network.

Meet & Greet, Nametags, Swag, Refreshments

Pecha Kucha Customer Presentations (roughly 7 min each)

Key Speaker Critiquing a local Landing Page

Network with other company users to to share best practices, discuss technical questions, network, and ultimately learn & get inspired from each other.

5:30-6:00 PM

6:00-7:00 PM

7:00-7:10 PM

6:00-7:00 PM

AGENDA

BLIV EN DEL AF LIVE FÆLLESSKABET OG TILMELD DIG HER

09.50 - 10.30 | Signe Krogstrup
Vicedirektør, Nationalbanken

Signe Krogstrup fremlægger sin analyse af dansk økonomi 2019 og giver sit bud på, om Danmark potentielt kunne blive ramt af dyb krise eller blot en lavere vækst. 

I samtale med cheføkonom Steen Bocian undersøges dette og andre strukturelle faktorer, der vil være i fokus i 2020 og årene frem. Herunder de ekstremt lave renter, og hvad det betyder for det danske erhvervsliv.

Bæredygtige aktier er forvandlet til kursraketter, der flyver højt på grøn energi – sådan får du din portefølje med på opturen  

Hvilke bæredygtige aktier kommer til at levere fremtidens store kursstigninger, og hvor er de faldgruber, investorne skal forsøge at undgå, når afkast og bedre klima og miljø skal gå hånd i hånd?

Til Børsen Investor MeetUp samler investorredaktør Simon Kirketerp en række investorer med stor indsigt i området, og du får deres formel på, hvordan de spotter bæredygtige vinderaktier, der kan bære store afkast hjem.

Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt man skal investere i bæredygtige aktier, men i stedet hvilke? For der er nu store penge at tjene som kapitalistisk klimaaktivist, og det har i den grad sendt investorinteressen op. Om det så er vindmøller, hydrogen eller elbiler, er investorerne stormet mod aktierne, hvor kurserne over de seneste år er fløjet i vejret. 

Siden begyndelsen af 2020 er aktiefonden Ishares Global Clean Energy ETF, der tracker kursudviklingen på de 30 største aktier inden for vedvarende energi, globalt steget 162 pct. Der kan end ikke C25-indekset, som i perioden med et afkast på 32 pct. har været et af verdens allerbedste aktieindeks, følge med. 

Talere

17.00-17.05 | Velkomst: Bæredygtighed er blevet en ny magtfaktor på aktiemarkedet

17.05-17.15 | Vestas og Ørsted – et must i enhver portefølje?

17.15-17.20 | 

17.20-17.30 | 

17.30-17.40 | Derfor bliver bæredygtighed afgørende for aktieafkastet de næste ti år

17.40-17.50 | Hvordan opsporer man de gode bæredygtige investeringer?

17.50-18.15 | Debat: Hvad er mulighederne som investor – og hvor skal man passe på?

18.15-18.30 |

v/ Simon Kirketerp, investorredaktør, Børsen

Interview med Lars Jørgen Rasmussen, investor og aktierådgiver 

For to år siden udråbte Lars Jørgen Rasmussen Ørsted og Vestas som et must i enhver aktieportefølje, siden har aktierne været blandt de helt store vindere på det danske aktiemarked. Ser han dem stadig som et must? Få Lars Jørgen Rasmussens vurdering af investeringspotentialet i de to største grønne aktier i Danmark.

Simon Kirketerp præsenterer de vilde eksempler som NEL og Scartec. Hvad har udløst kursstigningerne?

Interview med Everfuel-direktør Jacob Krogsgaard

Selskabets speciale er produktion af brint som brændstof. Aktiekursen er siden noteringen i oktober steget fra 21 til 136.

Oplæg v/ Morten Springborg, temaspecialist hos kapitalforvalteren C Worldwide: 

Morten Springborg er specialist i at spotte de store trends og temaer på aktiemarkedet, førend de ruller. Her giver han sin analyse af udviklingen for bæredygtige investeringer og en pejling på, i hvilken retning man skal kigge efter afkast.

Oplæg v/ Anne-Louise Thon, SDG Invest – aktiefond med speciale i bæredygtige investeringer

Anne-Louise Thon giver sin opskrift på gode bæredygtige investeringer. Hun var med til at starte den første aktiefond i Danmark med fokus på bæredygtighed og har de seneste år haft det globale aktiemarked som sin arbejdsplads i jagten på afkast, der kommer fra selskaber, der trækker verden i en mere klimavenlig retning. Anne-Louise Thon giver samtidig et indblik i en række konkrete aktier, som hun selv har investeret i.

Debat v/ Lars Jørgen Rasmussen, Morten Springborg og Anne-Louise Thon.

Eksempelvis betaler man som investor i dag dobbelt så meget for at få andel i selskabernes indtjening, når det er aktier inden for grøn energi, som man gør på det generelle aktiemarked. Er det et faresignal?

Interview med Lars Tvede  

Lars Tvedes firma Supertrends crowdsourcer og analyserer en sandsynlig tidslinje for fremtidige teknologiske milesten. Hvilke dramatiske skift ser han med hensyn til bæredygtigheds-teknologier? 

18.30 | Afrunding og tak for i dag

Dansk brintselskab mangedobler børsværdien på få måneder – her forklarer direktøren om potentialet

De mest markante og vildeste opture for nordiske aktier i den grønne industri

En tidslinje for bæredygtighed – hvilke teknologier og markeder vil bryde igennem hvornår? 

Program

Lars Jørgen Rasmussen

Uddannet cand.polit. med mere end 30 års erfaring fra de finansielle markeder. Lars Jørgen Rasmussen er selvstændig rådgiver i firmaet Formue- og Investeringsrådgivning. Mange af Børsens læsere kender ham fra, at han i 2017 og 2018 vandt Børsens Investordyst.  

Jacob Krogsgaard

Uddannet B.Sc. i forretningsudvikling fra Aarhus Universitet og er CEO for Everfuel. Jacob har tidligere arbejdet som Senior Vice President for Nel Hydrogen Solutions, og  været CEO og medstifter af H2 Logic fra 2003, indtil virksomheden blev erhvervet af NEL ASA i 2015. 

Morten Springborg

Temaspecialist hos C WorldWide Asset Management, og har tæt på 30 års investeringserfaring. Med en 20 års erfaring som porteføljeforvalter arbejder Morten med trends og temaer, der understøtter Compounding baseret på investering i nøje udvalgte selskaber med ansvarlige og holdbare forretningsmodeller – selskaber, der bliver bedre og bedre over tid.  

Anne-Louise Thon-Jensen

Investor, rådgiver og partner i SDG Lead og SDG Invest. Anne-Louise har arbejdet med bæredygtig forretningsudvikling i hele verden, er uddannet fra Boston University og Cambridge, og er bestyrelsesmedlem i Vækstfondens nye bestyrelse.   

Lars Tvede

Forfatter til 17 fagbøger om bl.a. investering, IT, iværksætteri, kreativitet, nationaløkonomi, politik, iværksætteri og fremtiden. Lars har desuden stiftet-/medstiftet et dusin firmaer, herunder senest venture fonden Nordic Eye, en gruppe af firmaer relaterede til innovationsforskning og udviklings-coaching under det fælles brand Supertrends, samt hedge fonden Atlas Global Macro.    

Partner

Copyright © 2020 Dagbladet Børsen A/S 

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT